Van plan een scooter aan te schaffen? Wij raden de Niu N1S aan, hieronder leggen we uit waarom.

Vele mensen vragen ons vaak welke scooter wij (als scooterwinkel) het meeste aanraden, hieronder leggen we in detail uit hoe we tot ons besluit gekomen zijn, deze aanrijding wil natuurlijk niet zeggen dat deze daarom (veel) beter is dan andere scooters. Voor onze keuze kijken we naar verschillende aspecten zoals prijs / kwaliteit, uitstraling, reacties van klanten en tal van andere aspecten.

Met deze aanrading proberen we u reeds in de juiste richting te helpen. Vaak wordt de beslissing genomen op het vlak van het design van een scooter, niet abnormaal natuurlijk, je moet er tenslotte elke dag meer rijden. Zie je de Niu N1S dus absoluut niet graag kom dan gerust even ter plaatse zodat we je persoonlijker kunnen verder helpen en u onze verschillende modellen kunnen voorstellen.

Waarom wij kiezen voor de Niu N1S !

Elektrisch is de toekomst!

Voor onze keuze van scooter kiezen we bewust voor een elektrisch scooter. De elektrische scooter is nu reeds enkele jaren op de markt, tijd genoeg om deze uitbundig te kunnen testen om zo te kunnen garanderen dat er geen “kinderziektes” meer zullen voorkomen.

De Motor

Bij de Niu N1S wordt gebruik gemaakt van een krachtige 1500W Bosh motor. Met super efficiënte technologieën kan het meeste uit elke rit gehaald worden.

Bosh is trouwens de leider in het maken van motoren voor elektrische tweewielers, dit voor zowel scooters als fietsen.

De batterij

Naast de motor is natuurlijk de batterij van groot belang bij elektrische scooter. De NIU N-Serie S maakt gebruik van de modernste lithium-ion accu pakketten. Deze zijn gefabriceerd door Panasonic, Samsung en LG en hebben een garantie van twee jaar.

De batterij weegt ook slechts 10 kg, ideaal dus voor mensen die bijvoorbeeld geen garage hebben en de batterij moeten uithalen om deze op te laden. Met de adapter kan je deze via elk standaard stopcontact opladen.

Wanneer de 29 Ah batterij volledig is opgebruikt zal deze terug volledig geladen zijn binnen 6 uur. Met een volgeladen batterij kan je ruim 80 kilometer afleggen, bij gewoon gebruik kan je hier dus zeker 4 dagen gebruik van maken voor je deze opnieuw hoeft op te laden.

De look

De Niu N1S elektrische scooter heeft een modern, eenvoudig en elegant ontwerp. Het gaat om een goed uitgebalanceerde scooter met zeer zeker aandacht voor minimale esthetiek. De Niu N1 is ook beschikbaar in verschillende kleuren, de één meer opvallend dan de ander.

Display en informatief

Op het NIU Smart Dash (dashboard) van je scooter kan je gemakkelijk aflezen wat je snelheid is, wat de resterende accucapaciteit is en hoeveel er van de accu geëist wordt.

Smart E-Scooter

Met de applicaties voor smartphone kan je snel informatie raadplegen of uw scooter beschermen tegen diefstal. De standaard functies zijn: GPS, anti-diestal + alarm, real-time diagnose, onderhoudsboekje en meer.

Opbergruimte

En andere handigheid van de Niu N1S elektrische scooter is, dat je onder je zadel een opbergruimte hebt van 18.9 liter. Daarin kan je je helm, handtas of andere spullen in kwijt.

De 25% Premie

Momenteel is de er ook een premie beschikbaar in vlaanderen waarbij je 25% van je aankoopbedrag terugkrijgt. Bekijk de 25% premie blog voor meer info hierover. Dit is een initiatief van de vlaamse overheid om de aankoop van elektrische voertuigen te stimuleren.

Dit was het dan, onze keuze voor misschien wel uw toekomstige elektrische scooter. Meer info over de Niu N1S kan je terugvinden op de productpagina. Andere keuzes in andere categoeriën kan je terugvinden op onze keuze pagina. Mocht je nog vragen hebben kun je deze steeds stellen, kom zeker ook eens langs in onze showroom om deze in het echt te zien, deze hebben we normaal steeds in voorraad (tenzij deze tijdelijk is uitverkocht wegens de huidige stormloop op de elektrische scooters 😃).

Share:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP