Een nieuwe fiets, scooter of motorfiets aankopen is een duurzame investering: wellicht een super goed alternatief voor transport naar kantoor, een sportief weekendje met familie, of voor de milieubewuste burger.

kredietMaar, niet altijd is het budget direct toereikend.  Een groot bedrag  in één keer betalen kan soms moeilijk zijn. Wat als je trouwe tweewieler het plots begeeft en de herstellingskosten te groot om deze nog te laten herstellen, dan moet je wel direct een nieuwe kunnen kopen. Het zou ook jammer zijn dat je moet besparen op kwaliteit door de goedkoopste fiets of scooter te kopen.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

In samenwerking met Alpha Credit (van BNP Paribas Group) kunnen we onze klanten voorzien van gunstige en snelle kredieten voor de aanschaf van een nieuw rijtuig. We bieden leningen voor elektrische fietsen, scooters, elektrische scooters en motorfietsen.

De voordelen van een krediet bij Fietsmoto:

  • Geen voorschot nodig
  • Snelle goedkeuring
  • Volledig vrijblijvend! , na een goedkeuring heb je nog de keuze niet akkoord te gaan
  • Online aanvraag mogelijk
[button size=”medium” style=”primary” text=”Meer info over kredieten” link=”https://fietsmoto.be/krediet/” target=””]

Wat bieden we u?

  • Binnen 24 uur antwoord op uw kredietaanvraag
  • Keuze uit een ruim assortiment van rijtuigen
  • Professioneel advies bij  kredietaanvraag,

Bij ons kunt u geheel vrijblijvend een krediet aanvraag indienen voor financieringsadvies. Een aanvraag brengt voor u nog geen verplichtingen mee.

Een nieuwe scooter, motorfiets of fiets hoeft geen lange termijn planning zijn. Professioneel advies over hoeveel u zou kunnen aflossen gebaseerd op de gegevens in uw aanvraag en hoeveel u per maand zou moeten aflossen wordt accuraat voor u uitgewerkt. U hoeft vervolgens alleen uw goedkeuring aan te geven.

Krediet Simulatie:

[row ][col span=”1/2″ ] Elektrische Scooter Niu N1S

[/col] [col span=”1/2″ ] [/col][/row]

Wacht dus niet en stel de aankoop van je een nieuwe tweewieler  niet langer uit, stuur vandaag nog je kredietaanvraag door en één van onze medewerkers neemt binnen 24 uur contact met u op, met de uitkomst en advies.

[button size=”medium” style=”primary” text=”Meer info over kredieten” link=”https://fietsmoto.be/krediet/” target=””]

Share:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP