Alles over Gazelle

Elektrische Fietsen van Gazelle

Over Gazelle

Gazelle is reeds 125 jaar de maker van lichte, kwalitatieve en comfortabele fietsen en heeft ongetwijfeld bijgedragen aan de fietscultuur in heel Europa. Per jaar worden en meer dan 250.000 fietsen gemaakt door een team van creatieve, innovatieve en gepassioneerde medewerkers. Kwaliteit voert sinds de oprichting van Koninklijke Gazelle in 1892 de boventoon. In 1996 is het kwaliteitssysteem ISO 9001 gecertificeerd.

🇳🇱 Nederlandse makelij

Koninklijke Gazelle is een gevestigde onderneming in Nederland. Gazelle maakt al meer dan honderd jaar deel uit van het dagelijks leven van bewoners binnen en buiten Nederland; een vertrouwd en betrouwbaar merk. In 1992 werd haar bijdrage binnen en buiten landsgrenzen bekroond met het koninklijk predicaat. De onderscheiding werd door Prinses Margriet uitgereikt aan de onderneming in het 100-jarig jubileum.

Continue innovatie

Gazelle geniet grote populariteit voor haar stadsfietsen, maar de ondernemer doet nog meer. Gedreven door innovatie en blijft het team actief nieuwe modellen en technische innovaties ontwikkelen om het rijgenot voor fietsers steeds te blijven vergroten. Door de jaren heen zijn de Gazelle fietsen verder geëvolueerd naar transportfietsen, trekking fietsen, moederfietsen en elektrische fietsen.

Kwaliteit

Gazelle produceert zo’n 275.000 kwaliteitsfietsen per jaar. De klant heeft tegenwoordige keuze uit elektrische en niet-elektrische fietsen. Elektrische fietsen zijn uitgerust met kwaliteitsmerken waaronder Bosch, Panasonic en Shimano. De Gazelle elektrische fietsen voldoen verder aan de geldende Europese wet-en regelgeving welke onder andere ook het rijgedrag en snelheden van de e-bikes reguleert.

Techniek

Naast de keuze uit elektrische motoren van gerenommeerde merken komen Gazelle fietsen ook in verschillen frame modellen: lage stang, middenstand en hoge stang. Bij elektrische fietsen bestaat de optie voor een middenmotor, welke gelokaliseerd is in de kettingkast in het midden, of een voorwielmotor. De klant kan afhankelijk van het niveau van fietscomfort kiezen voor een naaf of een derailleur versnellingsbak. De geavanceerde remsystemen zijn afgestemd op het model en begaanbaarheid van het wegdek. Afhankelijk van het gekozen model verschilt ook het maat van de banden en het gewicht van de fiets. Als op basis van de techniek je keuze hebt gemaakt kun je uit de ruime collectie aan kleuren ook nog je favoriete kleur uitkiezen.

Als je nu opzoek bent naar een e-bike om door de stad te toeren of een dagelijkse fiets voor woon-werkverkeer, Gazelle heeft vast een ideale fiets voor jou. Van e-bikes met een lage instap tot supersnelle speed pedelecs om door de files heen te cruisen, met een Gazelle is het altijd rijgenot.

Een kijkje in de fabriek van Koninklijke Gazelle

Alle Gazelle Fietsen

Showing 1–9 of 12 results

TOP