Over Fietsmoto

Over Fietsmoto

Wat is Fietsmoto?

Fietsmoto is een verdeler van elektrische en niet-elektrische 2-wielers. We verkopen zowel fietsen, scooters, motorfietsen alsook steps. Bij al deze tweewielers horen redelijk wat producten en accessoires die we ook verdelen.

Winkel in Bredene

We hebben een winkel van maar liefst 1.000m² boordevol verschillende modellen en type tweewielers. Kom zeker eens langs om uw ideale 2-wieler te ontdekken. Ons adres is Brugsesteenweg 109 te 8450 Bredene.

Fietsen:
We verkopen hoofdzakelijk elektrische fietsen, dit van het merk Gazelle en Belgisch merk Venturelli. We zijn ook onze bakfiets afdeling aan het uitbreiden.

Scooters:
Zowel elektrische scooters als 4-takt scooters. De laatste jaren zijn we sterk uitgebreid in onze elektrische scooter afdeling en hebben zo bijna altijd het volledige aanbod van het merk Niu op voorraad (Niu is de marktleider in elektrische scooters).

Motorfietsen:
Voornamelijk cafe-racers in 125cc motor klasse. Stijlvolle motorfietsen met een vintage look, ideaal om mee rond te touren.

Steps:
We verdelen kwalitatieve elektrische steps voor volwassenen. Het gaat hier over steps met grote luchtbanden, schijfremmen en andere opties om deze step veilig te maken voor de openbare weg.

Geschiedenis van Fietsmoto

2003

De Start

De opening van een kleine scooterwinkel genaamd “Scooterplanet” op de Torhoutsesteenweg in Oostende.

Met onze laatste spaarcentjes kochten we redelijk wat scooters (zowel nieuw als tweedehands).

2011

Verhuis

We verhuizen naar een iets grotere locatie een paar huizen verder op de Torhoutsesteenweg te Oostende. Ons vorige winkel begon te klein te worden voor de groei van ons bedrijf.

2012-2013

Eerste elektrische scooter

Na wat marktonderzoek beslisten we elektrische scooters te verkopen en verkochten kort hierna dan ook onze eerste elektrische scooter. Toen nog stukken duurder en nog wat experimenteel maar de toekomst van de elektrische scooter was in zicht.

2015

Verhuis & Naamsverandering

We verhuizen nogmaals en veranderen onze naam naar Fietsmoto omdat we nu naast scooters ook elektrische fietsen, motorfietsen en steps verdelen.

We verhuisden naar een eigen pand op de Brugsesteenweg 109 te 8450 Bredene (dit is onze huidige locatie).

2015-2016

Uitbreiding

We bouwen onze nieuwe winkel uit en breiden onze elektrische fiets en motorfiets afdeling stevig uit.

2017-2018

Elektrische Scooters

Na reeds wat success met elektrische scooter besloten we ons volledig in te zetten en de elektrische scooter meer centraal te zetten. We verdelen nog steeds beide types maar raden steeds eerst elektrisch aan.

Vanaf april 2018 is er ook een premie waarmee je 25% terugkrijgt na het aankopen van een elektrische scooter. Hierdoor zit de verkoop van elektrische scooters sterk in de lift.

TOP