3.399,00
of 146,01 /mnd*
Let op, geld lenen kost ook geld.
Wissen
* Berekening: Totaalkost van 3.399,00 JKP 2.99%, afbetaling op 24 maanden. Slechts 105,20 in interesten betaald voor deze lening. Onder voorbehoud van aanpassingen en fouten.
* Lening op afbetaling: 3399 €. JKP : 2.99%. Vaste jaarlijkse debetrente : 2.94%. 24 maandelijkse aflossingen van 146,01 €. Totaal te betalen bedrag: 3504.19905 €. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door AlphaCredit NV, Ravensteinstraat 60/15, B-1000 Brussel, kredietgever, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: UNITED WHEELERS INTERNATIONAL, concessiehouder, BRUGSESTEENWEG, 109 B-8450 BREDENE BTW 479872163. Uw UNITED WHEELERS INTERNATIONAL dealer treedt op als kredietbemiddelaar.

Informatie

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Super Soco CUx

De Super Soco CUx is de nieuwste innovatieve elektrische scooter van het merk Super Soco. Het is een tweede generatie scooter dat meer geavanceerd is dan de TS en TC scooters.

De CU-x is een nieuwe versie van de CU. De scooter is beschikbaar met een 30 Ah hoge kwaliteit Lithium accu dat de scooter van een rij-bereik voorziet van 75km.

De accu is uitneembaar en kan onafhankelijk van de scooter worden opgeladen.

De accu’s in de CU-x zijn van hetzelfde type als de accu’s in de Tesla Model S. De snellaadt ijd is 3,5 uur.

De scooter beschikt over een krachtige 2700 watt Bosch elektromotor dat voorziet in snelle acceleratie. Het koppel van de motor is 130 Nm.

 

Full HD camera met nachtvizier (optie)

De scooter bevat een full HD front camera met nachtvizier. De scooter heeft daarbij veel sensors waaronder een G-force sensor dat automatisch de camera activeert en de video doorstuurt naar een mobiele telefoon.

De scooter is uitgerust met schijfremmen voor en achter met EBS dat de scooter een rem-afstand biedt van slechts 1,8 meter vanaf een snelheid van 20km/h.

De scooter bevat veel nieuwe innovaties, waaronder een hoge resolutie dashboard, een U-vormig LED verlichtingsunit met een bereik van 75 meter, een USB dock en meer.

Het buddy seat compartiment kan worden geopend met een draadloze sleutel. Het compartiment biedt toegang tot de accu en een opslag compartiment.

Smart scooter

De Super Soco CUx is een ware smart scooter dat verbindt met een smart phone voor toegang tot diverse scooter applicaties en informatie zoals snelheid en accu status.

De scooter is beschikbaar in veel verschillende kleuren.

 

Symmetrisch U-ontwerp, geïntegreerde daglichtlamp en indicatoren. Verborgen LED-koplamp (grootlicht en dimlicht inbegrepen). Krijg perfecte stofdichte en waterdichte prestaties. Matrix LED-kralen, snijden de vorm van licht, flitsen de charme van wijsheid. De voorste LED-koplamp met gevoelige intelligentie past automatisch het licht aan.

Mogelijkheid om te rijden met waterdiepte tot 280 mm. IP65 waterdichte en stofdichte normen geformuleerd door International. Elektronische commissie. Efficiënt schijfremsysteem.

Hogere intensiteit en lichter gewicht, minder trillingen comfortabeler.De Super Soco heeft 500.000 keer vibratietest doorstaan, verbazingwekkende duurzaamheid. Betere controle, veiliger Frame gemaakt van koolstofconstructiestaal.

De verkoopprijs site onder voorbehoud fouten of prijsstijgingen bij de groothandels. De prijs op de site is altijd exclusief de klaarmaak kosten, leveringskosten en eventuele montage kosten van accessoires.

Specificaties

Merk

Klasse

,

Motor Type

Motor Merk

Batterij Type

Rem achter

Rem voor

15% Belastingvermindering voor elektrische tweewielers

15% Belastingvermindering voor elektrische tweewielers

Voor elektrische scooter en elektrische motorfietsen (vanaf 125cc klasse) bedraagt de premie 15% van het aankoopbedrag met maximum 3.010 euro.

Meer info over de belastingvermindering

Extra Voordelen - Scooters

Extra Voordelen - Scooters

Zowel bij het aankopen van een nieuwe elektrische scooter als een benzine scooter krijg je mooie extra’s.

Minimum Voordeel van €90,-

Meer info en voorwaarden

 • 1 jaar pechbijstand (t.w.v. €65,-)
 • Extra slot (t.w.v. 25,-)
 • 2 jaar garantie
 • Top Service!

Beoordelingen (0)

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Super Soco CU-X DUCATI”

TOP