BeStep 3-wieler zitmodel

BeStep 3-wieler zitmodel

BeStep is een elektrische driewieler step voor volwassenen, ideaal voor de jonge professional of de ouder mensen die wat moeilijker te been zijn.

Share:

1.299,001.525,00
of 55,80 /mnd*
Let op, geld lenen kost ook geld.
Wissen
* Berekening: Totaalkost van 1.299,00 JKP 2.99%, afbetaling op 24 maanden. Slechts 40,20 in interesten betaald voor deze lening. Onder voorbehoud van aanpassingen en fouten.
* Lening op afbetaling: 1299 €. JKP : 2.99%. Vaste jaarlijkse debetrente : 2.94%. 24 maandelijkse aflossingen van 55,80 €. Totaal te betalen bedrag: 1339.20405 €. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door AlphaCredit NV, Ravensteinstraat 60/15, B-1000 Brussel, kredietgever, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: UNITED WHEELERS INTERNATIONAL, concessiehouder, BRUGSESTEENWEG, 109 B-8450 BREDENE BTW 479872163. Uw UNITED WHEELERS INTERNATIONAL dealer treedt op als kredietbemiddelaar.

Beschrijving

BeStep is een mooi alternatief om de zelfstandigheid te bewaren op elk vlak. Niet langer haastig of bezweet zijn als je  een eind te voet moet overbruggen; als dat nou is van het ene peron naar het andere lopen, van de tram naar de trein, van de bushalte naar kantoor, je bedenkt het maar.  Fijn als je je nu sneller en makkelijker kan voortbewegen zonder al te veel inspanning. Super gaaf als je op een afstand ergens de auto moet achterlaten en een eindje moet afleggen.

Snel en Praktisch

BeStepis een elektrische step dat zich makkelijk voortbeweegt met een 300W HUB motor. Het ontwikkelt een snelheid tot maar liefst 18km per uur en kan wel 35km afleggen.  Met een gewicht van 18.8kg is het een makkelijk transportmiddel voor personen vanaf 16 jaar.

Deze elektrische step hoef je niet aan te trappen. Met een switch van de contactsleutel  ben je ready om te vertrekken. Voorzien van luchtbanden beweegt het zich voort, ook op kasseien. Afstappen hoeft niet meer om balans te zoeken. Je kan er gerust over fietspaden mee rijden en is een rijbewijs geen verplichting.

Compact

De BeStepis ook makkelijk mee te nemen omdat het opvouwbaar is tot een formaat van 20×50 cm. Binnen enkele tellen opgevouwen en in de kofferbak. Hij is makkelijk mee te nemen naar het park, naar het strand, naar het winkelcentrum, naar de markt, naar de luchthaven.  

Het ideale transportmiddel om je te verplaatsen in de kom van de stad of je woonomgeving. Eenvoudiger kan het niet. Nu met de hoogste mate van comfort is de BeStep in twee modellen uitgebracht een inklapbare staand model en een model met zitje. Met een comfortabele zitting en brede voetplank voor nog meer steun en support zit je helemaal goed met BESTEP.  De BeStep kan ook met een extra zitje worden geleverd; weliswaar niet inklapbaar, maar is deze nog steeds compact en gemakkelijk op te bergen, heel erg geschikt voor je kleintje bijvoorbeeld.

Duurzaam en Veilig

De BeStep vraagt weinig onderhoud, juist de nodige dingen smeren en reinigen. Het frame van de sta versie (zonder zitje) is gemaakt van aluminium, en de versie met een zadel, waaraan ook een extra zitje kan worden bevestigd,  is van staal. Beiden zijn zeer stevig en kunnen zeker tegen een stootje. Het stuur is eveneens verstelbaar voor de iet wat langere mensen, en breed voor nog meer stabiliteit.

Op zowel de voor als achterwielen zijn schijfremmen aangebracht om veilig te kunnen remmen. De gashendel is bevestigd aan het stuur waardoor het makkelijk te bedienen is en je constant controle hebt over je snelheid.

Wil je er in de avond mee rond, dan is het handig de LED voor- en achterlichten aan te schakelen. Wil je je kleintje mee, dan is het extra kinderzadel super ideaal.  Kortom, BeStep is een mooi alternatief voor jong en oud, bruikbaar overdag en s’avonds, geschikt voor korte en lange afstanden.

Het Bereik

Met de BeStep kun je gerust een 30km tot 40km probleemloos afleggen. Als je nou kiest voor het staand model of het zittend model, beide bieden je een comfortabele rijervaring aan. vrijetijdsbesteding.

De Batterij

Deze elektrische step is voorzien van een oplaadbare lithium batterij en het duurt maar 5 tot 6 uur om deze op volledig op te laden. Laat de BEBeStepSTEP dus gerust opladen als hij niet in gebruik is en dat kan via elke elektrische outlet.  De accu indicator op het stuur geeft je trouwens steeds aan wat je accucapaciteit is waardoor je direct kan ingrijpen als blijkt dat de batterij aan oplading toe is.

In de showroom van Fietsmoto in Bredene kun je deze innovatieve elektrische step bezichtigen maar je kunt ook gerust een kijkje nemen in de webshop. Nog meer vragen over de BeStep?  Naam dan contact met ons op.

Extra informatie

Merk

Model

, ,

Kleur

Batterij Bereik

Batterij Oplaadtijd

Batterij Oplaadmethode

Batterij Type

Batterij Vermogen

,

Wiel voor

Wiel achter

Motor Type

Motor Vermogen

,

Frame materiaal

Rem achter

Rem voor

Max Snelheid

Slot Type

Gewicht

+/- 22 kg

Verlichting

Beoordelingen (0)

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “BeStep 3-wieler zitmodel”

TOP