2.699,00
of 115,94 /mnd*
Let op, geld lenen kost ook geld.
* Berekening: Totaalkost van 2.699,00 JKP 2.99%, afbetaling op 24 maanden. Slechts 83,53 in interesten betaald voor deze lening. Onder voorbehoud van aanpassingen en fouten.
* Lening op afbetaling: 2699 €. JKP : 2.99%. Vaste jaarlijkse debetrente : 2.94%. 24 maandelijkse aflossingen van 115,94 €. Totaal te betalen bedrag: 2782.53405 €. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door AlphaCredit NV, Ravensteinstraat 60/15, B-1000 Brussel, kredietgever, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: UNITED WHEELERS INTERNATIONAL, concessiehouder, BRUGSESTEENWEG, 109 B-8450 BREDENE BTW 479872163. Uw UNITED WHEELERS INTERNATIONAL dealer treedt op als kredietbemiddelaar.

Informatie

Niu MQI+ Sport blauw

M+ GENIET SAMEN

Het nieuwste model in de M-Serie combineert een moderne stijl met slim ontwerp en heeft nu ruimte voor twee personen. Een vernieuwd ontwerp, gebruiksvriendelijke bedieningselementen en gemaakt voor twee rijders.

EEN SCOOTER VOOR JOUW STIJL

Met vijf kleuren is er genoeg keuze om een M+ te kiezen die bij jouw stijl past. Het M-Serie wereldklasse ontwerp is geüpdatet en aangepast voor twee rijders. Het ingelligente LCD dashboard en gebruiksvriendelijke bedieningselementen maken de M+ ideaal voor uw dagelijks woon-werkverkeer.

KIES EEN KLEUR

Onze M+ is beschikbaar in vijf gewaagde kleuren.

AANDACHT VOOR DETAIL

Gebouwd voor prestaties

VERBETERDE RIJERVARING

Zie er goed uit en rij comfortabel

GEÏNTEGREERDE SMART DASHBOARD

Ons alles-in-één dashboard biedt live informatie over de gezondheid van uw scooter.

GEBRUIKSVRIENDELIJKE BEDIENING

Ons eenvoudige schakelsysteem maakt het rijden eenvoudiger. Met onze cruise control functie kunt u uw hand van de gashendel halen.

EEN VERFIJNDE RIJERVARING

Het zijn de kleine details die uw rijden comfortabeler maken

LEUKER. VEILIGER. VRIJER.

De verwijderbare batterij zorgt ervoor dat u uw M+ altijd kunt opladen wanneer u toegang hebt tot een stopcontact.

STADSSNELHEID. VERGROOT BEREIK.

De M+ heeft twee oplaadmodi. Uitgerust met een lithium-ion 18650 batterij biedt de M+ u een bereik van maximaal 100km.

DE NIU BMS

Een intelligent batterijbeheersysteem

DE SCOOTER WAAROP U KUNT REKENEN

De FOC-vectorcontroller en BOSCH motor zorgen voor een directe versnelling. Schijfremmen voor en achter bieden een veilige rijervaring tijdens uw reis.

BOSCH MOTOR

We hebben de prestaties van uw scooter geoptimaliseerd met een motor met 1200W nominaal vermogen. Deze geeft een soepele acceleratie van 0 tot 45 km/u.

HYDRAULISCHE SCHIJFREMMEN VOOR EN ACHTER

Onze hydraulische schijfremmen voor en achter grijpen onmiddelijk in om de remweg van de scooter aanzienlijk te verkorten.

EBS REGENERATIEF REMSYSTEEM

Ons elektronisch remsysteem recycleert tot 6% van de energie die wordt gegenereerd na het remmen waardoor uw rijbereik vergroot wordt en je meer tijd op de weg door kunt brengen.

M+ SMART TECHNOLOGIE

De M+ maakt gebruik van de modernste technologie om elke minuut meer dan 200 verschillende voertuigdiagnoses te verzamelen en analyseren. Wilt u meer weten? Alle informatie over jouw scooter is slechts één tik verwijders in je NIU App.

M+ INTELLIGENTIE

De ECU, de intelligente centrale controller, is geüpgraded naar versie V3. Het brein van de scooter werkt met sensoren die zich overal in het voertuig bevinden. Het analyseert en verzameld 200 stuks aan voertuigdata per minuut. De unieke OTA draadloze upgrademogelijkheid maakt updates en uitbreidingen van het voertuig eenvoudit zonder dat hardware vervangen dient te worden.

NIU APP: UW PERSOONLIJKE SMART SCOOTER MANAGER

Met de krachtige datamogelijkheden van de Cloud ECU kunt u live op uw mobiele app 17 verschillende voertuigstatussen bekijken, zoals locatie, rij-geschiedenis, voertuigstatus en stroomstatistieken. U krijgt ook toegang tot het voertuigdiagnostiek, antidiefstal waarschuwingen en de bijbehorende service na aanschaf.

UW VEILIGHEID IS ONZE EERSTE PRIORITEIT

De M+ gebruikt een 360°verlichtingssysteem voor uw veiligheid. Ons dagrijverlichting, LED koplamp, 270°achterlicht en automatische knipperlichten geven u maximaal zicht tijdens het rijden op uw scooter.

DAGRIJVERLICHTING

Onze silicium LED lampen zorgen voor een laag energieverbruik en krachtige verlichting. Wanneer het voertuig wordt ingeschakeld, reageert de iconische koplamp automatisch op het licht om zo de het meest zichtbaar te zijn op de weg.

CUSTOM ACHTERLICHT

Ons LED achterlicht is ontworpen om op de hoorns van een stier te lijken, een klein detal dat slaat op de naam van ons merk. Wist jij dat “NIU” stier betekent in het Mandarijn?

AUTOMATISCHE UITSCHAKELENDE KNIPPERLICHTEN

Na een volledige bocht worden de knipperlichten automatisch uitgeschakeld. Je hoeft tijdens het rijden niet meer afgeleid te worden.

GEVARENLICHT

Bij slecht weer, gevaarlijke wegomstandigheden of tijdelijk parkeren kunt u extra zichtbaar blijven voor extra veiligheid.

RAAK UW SCOOTER NOOIT MEER KWIJT

Nadat u de NIU app heeft geïnstalleerd, kunt u op elk moment de status van uw voertuig controleren. Met de ingebouwde GPS kunt u uw scooter op elk moment terug vinden.

GPS + GLONASS + BEIDOU

Dankzij de driemodus positionering en een verbeterd GPS-systeem kunt u de nauwkeurige positie van uw scooter opzoeken.

DE KORTINGSPRIJS IS ALTIJD EXCLUSIEF (niet inbegrepen) KLAARMAAKKOSTEN (kostprijs tussen de 50 en 200 euro afhankelijk van merk en type), KOSTEN OMBOUWEN NAAR KLASSE A EN EXCLUSIEF (niet inbegrepen) LEVERINGSKOSTEN AAN HUIS.

Specificaties

Merk

Beoordelingen (0)

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Niu MQI+ Sport blauw”

TOP