2.399,00
of 103,05 /mnd*
Let op, geld lenen kost ook geld.
Wissen
* Berekening: Totaalkost van 2.399,00 JKP 2.99%, afbetaling op 24 maanden. Slechts 74,25 in interesten betaald voor deze lening. Onder voorbehoud van aanpassingen en fouten.
* Lening op afbetaling: 2399 €. JKP : 2.99%. Vaste jaarlijkse debetrente : 2.94%. 24 maandelijkse aflossingen van 103,05 €. Totaal te betalen bedrag: 2473.24905 €. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door AlphaCredit NV, Ravensteinstraat 60/15, B-1000 Brussel, kredietgever, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: UNITED WHEELERS INTERNATIONAL, concessiehouder, BRUGSESTEENWEG, 109 B-8450 BREDENE BTW 479872163. Uw UNITED WHEELERS INTERNATIONAL dealer treedt op als kredietbemiddelaar.

Informatie

De schoonheid van geometrie

Een doordachte eenvoudigheid

We gingen van start met een eenvoudig ontwerp om een goed uitgebalanceerde scooter te bouwen met aandacht voor een minimale esthetiek. De balans is zichtbaar in zowel het industriële ontwerp van het object als in de interfaces, zoals schakelaars en dashboards, die een uitzonderlijke rijervaring bieden.

Ontwerpinspiratie

Ons doel was het bouwen van een moderne scooter en tegelijkertijd de oorsprong van scooterontwerp te respecteren – een scooter gebouwd om te presteren met behoud van simpele esthetiek.
Gedurende bijna een jaar testten we materialen, vormen, en de laatste technologieën om de basis van de N-Series te creëren. De kern van onze ontwerpdoelstelling is het creëren van een comfortabele rijervaring en tegelijkertijd een eenvoudig design behouden.

Focus op Details

Esthetiek en Functionaliteit. Het een kan niet zonder het ander.

Wanneer je de N-Series van dichtbij bekijkt zie je symmetrie en terugkerende lijnen en vormen in verschillende onderdelen van de scooter – van de zadelklemmen tot de voetsteunen voor de passagier, tot alle panelen van de carrosserie. Alle onderdelen werken harmonieus samen.

Het NIU icoon

Alleen LED verlichting

De iconische koplamp van de N-Series is meer dan enkel een statement. De volledig nieuwe lamp integreert dagrijverlichting en een standaard licht dat profiteert van de unieke 360 graden CCFL structuur en, gecombineerd met onze LED “straal” lampen, een zeer brede lichtbundel levert voor verbeterd zicht en veiligheid bij nacht.
Bovendien hebben we een TechnoLED-lampstructuur met een achterlicht, richtingaanwijzing, remlicht en nummerplaatlamp integreert. De structuur is uniek en zorgt voor extra zichtbaarheid tijdens een nachtrit. Bijkomend hebben we een TechnoLED lampstructuur gebruikt die naadloos een achterlicht, richtingaanwijzers, remlicht en nummerplaat verlichting integreert. De structuur is uniek voor NIU en, nog belangrijker, levert een extra zichtbaarheid voor het rijden bij nacht.

LCD Intelligent Dashboard

Het NIU Smart Dash biedt eenvoudige basisgegevens zodat de bestuurder gemakkelijk de snelheid, resterende accucapaciteit en het actuele amperage kan bekijken (of eenvoudig gesteld kan bekijken hoeveel er van de accu geëist wordt).

Geoptimaliseerde Opbergruimte onder het Zadel

Onder het zadel vind je 18.9 liter opbergruimte waar je makkelijk je helm, kleine tassen en andere spullen kunt opbergen voor onderweg.

Een Natuurlijke en Comfortabele Rijervaring

Pure ergonomie ligt aan de basis van het ontwerp

740mm van de weg tot het zadeloppervlak

Bij het ontwerp van de uiteindelijke zadelhoogte hielden we rekening met verschillende factoren, niet in het minst het comfort van de bestuurder tijdens het stilstaan voor een verkeerslicht. Bij 740mm boven het wegoppervlak voelen bestuurders zich veilig tijdens het invoegen, en comfortabel wanneer ze voet aan de grond zetten tijdens het wachten op groen licht.

3-Modus Rijden

Een modus voor elke omstandigheid

Modus 1: Energiebesparend voor een verlengd bereik
Modus 2: Geoptimaliseerd voor snelheid en bereik
Modus 3: Voor bestuurders die snelheid boven bereik verkiezen

Een slimme NIU

Verbonden en Intelligent

GPS / Anti-Diefstal / Traceersysteem / Scooter Diagnostiek / Helpcenter

In een wereld waarin alle toestellen met elkaar verbonden zijn, vroegen we ons af waarom scooters een uitzondering op die regel vormden. Wij wilden dit veranderen.

N-Series + NIU Cloud + APP

Een scooter in verbinding

De N-Series heeft een computer die voortduren communiceert met de cloud zodat je real-time gegevens kan ontvangen op je mobiele telefoon voor anti-diefstal meldingen, dagelijkse rijgewoontes, diagnostiek, vermogen, en navigatie naar het dichtstbijzijnde onderhoudscentrum*.

De NIU APP is een steeds evoluerend hulpmiddel

Als je geïnteresseerd bent in onze laatste APP updates,
stuur dan een e-mail naar global [at] niu (.) com

BOSCH + FOC
De NIU-Aandrijving

Een stabiele start voor een dynamische rit

Een Optimale Rijervaring

Begint bij een slimme besturing

Onze FOC maakt gebruik van een vector-regelaar, welke superieur is aan de standaard blokgolf-regelaars op de markt. Wanneer mensen van hun scooter stappen, na hun eerste of na hun vijftigste rit, zullen ze altijd zeggen, “Ik kan niet geloven hoe soepel een rit met deze scooter is.” Het is de FOC die deze ervaring en het daaruit voortvloeiende commentaar mogelijk maakt.

Dubbele Hydraulische Schijfremmen

Remafstand verminderd met meer dan 50%

De NIU remmen zijn vervaardigd uit een composiet van hoog-mangaanstaal, gesmeerd met BOSCH remvloeistof, en een gegroefde remleiding om de levensduur van het volledige systeem te verlengen.

Elektronisch Rem Systeem (EBS)

Remmen met Intelligentie

Het EBS maakt je rit niet enkel veiliger, het herwint ook energie voor het systeem. Gemiddeld levert het EBS 6% accucapaciteit, oftewel een bereik van 4km.

De verkoopprijs site onder voorbehoud fouten of prijsstijgingen bij de groothandels. De prijs op de site is altijd exclusief de klaarmaak kosten, leveringskosten en eventuele montage kosten van accessoires.

Specificaties

Merk

Motor Merk

Motor Type

Motor Vermogen

Batterij Oplaadmethode

Batterij Uitneembaar

Batterij Vermogen

Kleur

,

Klasse

,

15% Belastingvermindering voor elektrische tweewielers

15% Belastingvermindering voor elektrische tweewielers

Voor elektrische scooter en elektrische motorfietsen (vanaf 125cc klasse) bedraagt de premie 15% van het aankoopbedrag met maximum 3.010 euro.

Meer info over de belastingvermindering

Extra Voordelen - Scooters

Extra Voordelen - Scooters

Zowel bij het aankopen van een nieuwe elektrische scooter als een benzine scooter krijg je mooie extra’s.

Minimum Voordeel van €90,-

Meer info en voorwaarden

 • 1 jaar pechbijstand (t.w.v. €65,-)
 • Extra slot (t.w.v. 25,-)
 • 2 jaar garantie
 • Top Service!

Beoordelingen (0)

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Niu NQI Lite”

TOP