Niu NQI Sport met Bosch Motor en uitneembare accu

(1 customer review) 1 sold

Met UITNEEMBARE accu, gewoon THUIS op te laden in stopcontact !

 • Volledig elektrisch
 • Bereik tussen 60-80 km
 • Bosch elektrische motor

Share:

2.999,00
of 128,83 /mnd*
Let op, geld lenen kost ook geld.
Wissen
* Berekening: Totaalkost van 2.999,00 JKP 2.99%, afbetaling op 24 maanden. Slechts 92,82 in interesten betaald voor deze lening. Onder voorbehoud van aanpassingen en fouten.
* Lening op afbetaling: 2999 €. JKP : 2.99%. Vaste jaarlijkse debetrente : 2.94%. 24 maandelijkse aflossingen van 128,83 €. Totaal te betalen bedrag: 3091.81905 €. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door AlphaCredit NV, Ravensteinstraat 60/15, B-1000 Brussel, kredietgever, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: UNITED WHEELERS INTERNATIONAL, concessiehouder, BRUGSESTEENWEG, 109 B-8450 BREDENE BTW 479872163. Uw UNITED WHEELERS INTERNATIONAL dealer treedt op als kredietbemiddelaar.

Informatie

Lithium-Ion Revolutie

Ongelooflijk lichte accu voor meer bereik

De NIU N-Series gebruikt de modernste lithium-ion accupakketten (Gefabriceerd door Panasonic) met een garantie van twee jaar. Door het gewicht van slechts 10 kg (22lbs) kan je de NIU accu makkelijk meedragen voor opladen op kantoor of thuis. Het 29aH accupakket is binnen zes uur volledig opgeladen, levert een bereik van 50-70km, of ongeveer vier dagen normaal gebruik in de stad.

De N-Series biedt je 50-80 kilometer vrijheid met slechts één oplaadbeurt. Dit is niet zomaar een scooter, het is dé manier om de stad te verkennen. Rijd ermee naar het werk, ga erop uit tijdens het weekend.
NIU: Vandaag begint de toekomst van stedelijke verkenning.

BOSCH + FOC Aandrijving

Duitse Precisie, Geoptimaliseerd

We sloegen de handen in elkaar met BOSCH motor om een ultra-efficiënte en slimme motor voor de toekomstige e-scooters te bouwen. De kern van deze samenwerking bestaat uit het door NIU ontwikkeld “Field-Oriented Control” systeem, dat we speciaal ontwikkelden voor de 1800W BOSCH motor om het energieverbruik te optimaliseren. We koppelden de door FOC geoptimaliseerde motor aan een EBS tweevoudig remsysteem om vermogen terug in het systeem te brengen. Wanneer je afremt, wordt de accu dus opgeladen.

Simpel & elegant

Onze ontwerpfilosofie is dat er meer kan gedaan worden met minder. Het uiteindelijke resultaat is de voltooiing van een filosofie die is gestart bij O&O om een structureel stabiel en krachtig voertuig te ontwikkelen en tegelijkertijd het ontwerp elegant en simpel te houden.

Ontwerp & vakmanschap

Ambachtswerk is de kern van ons industriële ontwerp. Wij geloven dat onze technische innovaties enkel tot leven komen wanneer buitengewone aandacht wordt besteed aan de techniek die zich onder de buitenkant van de N-Series bevindt.

Real-time Intelligentie

GPS / Anti-Diefstal / Traceersysteem / Scooter Diagnostiek / Helpcenter

De NIU APP maakt het mogelijk de status van de N-Series in real-time te bekijken. Ook als de scooter uit het zicht staat, kunt je gerust zijn over zijn veiligheid met onze anti-diefstal traceerfunctie. Daarnaast kun je in een oogwenk zien hoeveel accucapaciteit er over is, de recente ritten bekijken, onmiddellijke updates verkrijgen met betrekking tot mogelijke defecten van de scooter, het dichtstbijzijnde onderhoudscentrum vinden, en de gebruikershandleiding raadplegen door enkele swipes over het scherm van de app… en dit is nog maar het begin.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

DE NIU GARANTIE

De N-Series heeft een garantieperiode van twee jaar voor de Lithium-ion accu en onderdelen.* NIU eigenaars kunnen hun scooter naar elk geregistreerd onderhoudscentrum in hun regio brengen voor standaard reparaties en onderhoud.

Een slimme NIU

Verbonden en Intelligent

GPS / Anti-Diefstal / Traceersysteem / Scooter Diagnostiek / Helpcenter

In een wereld waarin alle toestellen met elkaar verbonden zijn, vroegen we ons af waarom scooters een uitzondering op die regel vormden. Wij wilden dit veranderen.

N-Series + NIU Cloud + APP

Een scooter in verbinding

De N-Series heeft een computer die voortduren communiceert met de cloud zodat je real-time gegevens kan ontvangen op je mobiele telefoon voor anti-diefstal meldingen, dagelijkse rijgewoontes, diagnostiek, vermogen, en navigatie naar het dichtstbijzijnde onderhoudscentrum*.

Anti-Diefstal

Gemoedsrust

Via een ingebouwde GPS-tracering zullen NIU scooters onmiddellijk een melding versturen naar de NIU Cloud wanneer een ongeoorloofde beweging van de scooter plaatsvindt en zal de eigenaar onmiddellijk van de diefstal op de hoogte gebracht worden en voortdurende updates over de locatie van de scooter ontvangen.

Intelligente Gegevens.
Intelligente Bestuurder

Voor de techneuten onder de bestuurders is de NIU steeds verbonden met de cloud en verzamelt deze nuttige gegevens over de uitgevoerde ritten. Daarnaast hebben bestuurders eenvoudig toegang tot onze gebruikershandleiding om alle mogelijke problemen aan te pakken.

Servicestation

Reparatiestations in de buurt

De NIU Cloud is overal in de wereld toegankelijk maar lokaal in dienstverlening. Alle geautoriseerde dienstverleners zijn zo dichtbij als de app op het apparaat in je hand. Door één druk op de knop kunnen de eigenaars van een NIU een lekke band in enkele minuten laten herstellen. Deze dienst is beschikbaar op een beperkt aantal locaties.

De Lithium-ion trend

Ongelooflijk Licht. Groot Bereik.

De vrijheid om de stad rondom te verkennen begint met het NIU accupakket dat gebruik maakt van Lithium Ion accucellen van Panasonic, LG, en Samsung. Het is ons gelukt om 29aH in te passen, dit levert een comfortabel bereik van 50-70km en de accu weegt tegelijkertijd slechts 10 kg (22lbs). De N-Series heeft een op auto gebaseerd Battery Management System (BMS) dat het vermogensverbruik regelt en jouw veiligheid waarborgt.

Daarnaast bieden we de NIU nu aan met 2 Jaar garantie op het accupakket.

Ontwikkeld voor optimale prestaties

Het heruitvinden van stedelijke verkenning vereist goed begrip van Lithium-Ion technologie. We hebben gebruik gemaakt van een beproefde reeks van 18650 Lithium-Ion accu’s en de technologie aangepast aan de stadsvervoer op twee wielen – lichtgewicht, efficiënt en betrouwbaar.

We hebben 170 accucellen parallel geschakeld, en zo een robuust 29aH accupakket gecreëerd. We zijn nog een stap verder gegaan en hebben PTC technologie toegepast. Door deze technologie werkt elke cel afzonderlijk, dus als er iets mis is met één cel zal dit de prestaties van het volledige accupakket niet aantasten.

PACK Technologie

Geïntegreerd accuschild

We hebben PACK* technologie, gebruikt door toonaangevende autofabrikanten wereldwijd, toegepast om een “schild” rond elke individuele cel te creëren om de integriteit van de volledige accu te beschermen.

NIU Intelligente accu:

170 Cellen – Werken Als Eén

De NIU accu bevat 170 cellen met lithium-ion technologie. Dit wordt allemaal aangestuurd door het NIU BMS (Battery Management System) dat elke cel parallel schakelt om zo een robuust 29aH accupakket te creëren. Tegelijkertijd verzekert het BMS real-time controle van de spanning, stroom, en temperatuur van de accu.

BOSCH + FOC
De NIU-Aandrijving

Een stabiele start voor een dynamische rit.

De kern van onze N-Series bestaat uit de 2400W motor, ontwikkeld door BOSCH. Het NIU Field Oriented Control* systeem zorgt voor een ultieme rijervaring.
Met deze samenvoeging van technologie en hardware is een perfecte balans tussen prestaties en energieverbruik bereikt.

*Field Oriented Control wordt hieronder als FOC weergegeven.

Doorbraak in het Regelen van Vermogen

De rit verlengen en de prestaties verbeteren

De FOC bewaakt, in real-time, de algemene elektriciteitsbehoefte van het systeem zodat de BOSCH motor een topprestatie levert en tegelijkertijd de beschikbare energie efficiënt gebruikt.

In een poging om de totale prestaties te verbeteren optimaliseren het Elektrisch Remsysteem (EBS) en FOC de besparing en de afgifte van vermogen. Tijdens het remmen wordt energie opgewekt en herwonnen en tijdens het accelereren wordt afgifte van vermogen begrenst

We zijn er in geslaagd om de remafstand tot 60% te verminderen en 6% van de accucapaciteit terug te brengen naar het systeem door middel van ons intelligent remsysteem.

BOSCH X NIU
SAMENWERKING

Prestaties en vermogen aan de basis.

We hebben samengewerkt met BOSCH om de N-Series motor te ontwikkelen. Met een koppel van 120 Nm levert de N-Series het “sta op en vertrek” gevoel dat je nodig hebt voor een veilig gevoel op de door auto’s gedomineerde wegen. Gekoppeld aan een uitgangsvermogen van 2400W bereik je gemakktelijk een topsnelheid van 45km/h.

Betere Prestaties,
Met Minder Energie

10% Besparing op Energieverbruik

De modernste motortechnologieën van BOSCH zijn een belangrijk onderdeel in het optimaliseren van energie-efficiëntie, simpelweg door de wrijving in de motor en de energieverspilling die in de meeste motors plaatsvindt te verminderen. Vergeleken met de meeste motors presteert de motor van de N-Series, onder dezelfde rijomstandigheden, minstens 10% efficiënter.

Exclusief ontwikkelde FOC (Field Oriented Vector Control).

De Intelligentie Achter Onze Motor

Het NIU FOC (Field Oriented Control) systeem werd gebouwd in samenwerking met BOSCH om een moderne, geavanceerde aandrijving te creëren. Door het perfecte evenwicht tussen prestaties en energieverbruik is de FOC belangrijk bij het vinden van een balans tussen bereik en snelheid.

De FOC is als het ware het brein dat de motor in real-time aanstuurt. Het herkent de omstandigheden waarin je rijdt en communiceert direct met de motor om zo optimaal mogelijk te presteren. De FOC kan de diagnostiek van de scooter aanvoelen, iets wat je als bestuurder niet kan zien, en beslissen hoe de motor zal reageren op de eisen die je eraan stelt.

Een Optimale Rijervaring

Begint bij een slimme besturing

Onze FOC maakt gebruik van een vector-regelaar, welke superieur is aan de standaard blokgolf-regelaars op de markt. Wanneer mensen van hun scooter stappen, na hun eerste of na hun vijftigste rit, zullen ze altijd zeggen, “Ik kan niet geloven hoe soepel een rit met deze scooter is.” Het is de FOC die deze ervaring en het daaruit voortvloeiende commentaar mogelijk maakt.

Dubbele Hydraulische Schijfremmen

Remafstand verminderd met meer dan 50%

De NIU remmen zijn vervaardigd uit een composiet van hoog-mangaanstaal, gesmeerd met BOSCH remvloeistof, en een gegroefde remleiding om de levensduur van het volledige systeem te verlengen.

Elektronisch Rem Systeem (EBS)

Remmen met Intelligentie

Het EBS maakt je rit niet enkel veiliger, het herwint ook energie voor het systeem. Gemiddeld levert het EBS 6% accucapaciteit, oftewel een bereik van 4km.

De schoonheid van geometrie

Een doordachte eenvoudigheid

We gingen van start met een eenvoudig ontwerp om een goed uitgebalanceerde scooter te bouwen met aandacht voor een minimale esthetiek. De balans is zichtbaar in zowel het industriële ontwerp van het object als in de interfaces, zoals schakelaars en dashboards, die een uitzonderlijke rijervaring bieden.

Ontwerpinspiratie

Ons doel was het bouwen van een moderne scooter en tegelijkertijd de oorsprong van scooterontwerp te respecteren – een scooter gebouwd om te presteren met behoud van simpele esthetiek.
Gedurende bijna een jaar testten we materialen, vormen, en de laatste technologieën om de basis van de N-Series te creëren. De kern van onze ontwerpdoelstelling is het creëren van een comfortabele rijervaring en tegelijkertijd een eenvoudig design behouden.

Focus op Details

Esthetiek en Functionaliteit. Het een kan niet zonder het ander.

Wanneer je de N-Series van dichtbij bekijkt zie je symmetrie en terugkerende lijnen en vormen in verschillende onderdelen van de scooter – van de zadelklemmen tot de voetsteunen voor de passagier, tot alle panelen van de carrosserie. Alle onderdelen werken harmonieus samen.

Het NIU icoon

Alleen LED verlichting

De iconische koplamp van de N-Series is meer dan enkel een statement. De volledig nieuwe lamp integreert dagrijverlichting en een standaard licht dat profiteert van de unieke 360 graden CCFL structuur en, gecombineerd met onze LED “straal” lampen, een zeer brede lichtbundel levert voor verbeterd zicht en veiligheid bij nacht.
Bovendien hebben we een TechnoLED-lampstructuur met een achterlicht, richtingaanwijzing, remlicht en nummerplaatlamp integreert. De structuur is uniek en zorgt voor extra zichtbaarheid tijdens een nachtrit. Bijkomend hebben we een TechnoLED lampstructuur gebruikt die naadloos een achterlicht, richtingaanwijzers, remlicht en nummerplaat verlichting integreert. De structuur is uniek voor NIU en, nog belangrijker, levert een extra zichtbaarheid voor het rijden bij nacht.

Een Kruising tussen Ontwerp en Technologie

Geïntegreerde LED Lampstructuur

Aandacht voor Details

We nemen ons ontwerpproces zeer serieus en doen er alles aan, van de eerste schets tot de keuze van de laatste bout voor productie, om onze belofte na te komen om de meest geavanceerde elektrische scooters ter wereld te creëren.

Vervaardigen van frames van Wereldklasse

We hebben samengewerkt met dezelfde leverancier verantwoordelijk voor het bouwen van de frames van toonaangevende internationale scootermerken. In ons lasproces wordt een robotarm gebruikt om de hoogste consistentie te garanderen voor elk frame van de N-Series.

Zorgvuldige Materiaalkeuze

Het frame van de N-Series is vervaardigd uit een ultra-sterk gelegeerd staal en vormt de basis voor het volledige voertuig.

Ultra-sterk Gelegeerd staal

Naast het door de robotarm geassisteerd lassen ondergaat het frame van de N-Series een aantal processen om de sterkte en de duurzaamheid op lange termijn te verbeteren. We gebruiken een spuittechnologie, beter bekend als elektroforese, welke consistentie garandeert en tegelijkertijd een extra laag tussen de staallegering en de externe onderdelen aanbrengt. Het oppervlak ondergaat een extra proces bekend als fosfateren en elektrostatisch sproeien om het frame te beschermen tegen corrosieve elementen.

Onwaarschijnlijk Sterk.
Een Titanium Kern

We hebben gekozen voor een Titanium-legering als materiaal voor de achtervork. Titanium heeft het mogelijk gemaakt de elasticiteit en buigkracht met bijna 50% te verhogen zonder dat dit effect heeft op het gewicht van het voertuig.

Sterke Legering.

Ongelooflijk Licht. Ongelooflijk Sterk.

Door een gietprocedure met ultrahoge temperaturen, is er met een legering van Aluminium en Titanium een achtervork gebouwd met een grotere sterkte en betere prestaties dan met de oorspronkelijke materialen.

Onze technieken voor nabewerking gecombineerd met verbeterd CNC frezen en polijsten heeft ons in staat gesteld om de achtervork tot een nieuw niveau van esthetiek en bruikbaarheid te brengen zonder dat dit de prestaties negatief beïnvloedt.

Soepel Rijden

Voor/Achter dubbele hydraulische schokdempers

We hebben de N-Series voor en achter uitgerust met dubbele hydraulische schokdempers.
Gecombineerd met de Aluminium-Titanium achtervork hebben we een rijervaring gecreëerd die steeds aangenaam zal zijn, ongeacht wat er op je pad komt.

Geoptimaliseerde schokdemping

Ontwikkeld voor stadsverkeer.

Bij het ontwerpen van de ophanging en schokdempers wilden we de ultieme rijervaring op de open weg behouden en tegelijkertijd aandacht besteden aan de eisen die de ruwe straten in een stad stellen. We gebruiken een voorcompressietechnologie die de trillingen veroorzaakt door het wegdek vermindert maar de bestuurder nog steeds het gevoel van een goed contact met het wegdek geven.

Kleine Details. Leveranciers van Wereldklasse

Een waanzinnige aandacht voor details

Bij het carrosserieontwerp van de N-Series werden meer dan 200 mallensets gebruikt, welke werden ontwikkeld over een periode van twee jaar.

Beschermingslagen

Mooi op de eerste dag en na duizend dagen.

Het Uv-bestendige spuitproces is essentieel om de N-Series zo mooi te houden als hij was op de dag van aankoop.

Verschillende lagen verf, vernis, primer, en een coating geven de scooter zijn uiteindelijke glans, die tot lang nadat je voor de eerste maal met de N-Series door de straten rijdt behouden blijft.

Hoogwaardige Banden.

Prestaties en stijl

Het unieke profielontwerp biedt veiligheid bij het rijden op een nat of een droog wegdek. De centrale en radiale groeven bieden meer stabiliteit tijdens de rit en helpen tegelijkertijd om het water van de banden weg te leiden tijdens hevige regenval.

Een barrière tegen Water en Stof

Alle onderdelen gevoelig voor water en stof hebben een beschermende uitrusting in de IP65* klasse. Onderdelen zoals het accupakket, motorregelaar, vermogensomzetter, koplamp en dashboard zijn beschermd, zodat je er zeker van kan zijn dat je onderweg veilig bent. Zelfs onze elektronische remmen kunnen een waterniveau tot 230mm aan.

*Dustproof Grade 6: Fully resistant to dust.
Waterproof grade 5: No lasting damage is caused when splashed or briefly submerged in water.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

 

Alle prijzen op deze website zijn onder voorbehoud fouten of prijsstijgingen bij de groothandels. De prijs op deze website is altijd exclusief de klaarmaak kosten, de leveringskosten en eventuele montage kosten van accessoires, deze worden via mail doorgegeven. Het voertuig kan worden afgerekend via de website. Op alle voertuigen is krediet* mogelijk, meer info in onze winkel. *“Let op, geld lenen kost ook geld” Alle vermelde bijkomende kosten worden doorgegeven via mail en dienen ongeacht ook nog worden aangerekend.

Specificaties

Merk

Kleur

, , ,

Kleur extra

,

Keuze

Wit, Rood, Zwart, Mat Zwart, Mat Grijs

Klasse

,

Stijl Type

Motor Type

Batterij Type

, ,

Batterij Oplaadtijd

Batterij Gewicht

Batterij Bereik

Batterij Garantie

Batterij Vermogen

,

Motor Vermogen

App

,

App functies

, , , ,

Lengte

Max Snelheid

,

Vering Voor

Vering Achter

Wiel voor

Wiel achter

Rem voor

,

Rem achter

Motor Cilinder Klasse

15% Belastingvermindering voor elektrische tweewielers

15% Belastingvermindering voor elektrische tweewielers

Voor elektrische scooter en elektrische motorfietsen (vanaf 125cc klasse) bedraagt de premie 15% van het aankoopbedrag met maximum 3.010 euro.

Meer info over de belastingvermindering

Extra Voordelen - Scooters

Extra Voordelen - Scooters

Zowel bij het aankopen van een nieuwe elektrische scooter als een benzine scooter krijg je mooie extra’s.

Minimum Voordeel van €90,-

Meer info en voorwaarden

 • 1 jaar pechbijstand (t.w.v. €65,-)
 • Extra slot (t.w.v. 25,-)
 • 2 jaar garantie
 • Top Service!

Beoordelingen (1)

Customer reviews
 • 5
  1 ratings
 • 5 Stars
  100%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
1 review for Niu NQI Sport met Bosch Motor en uitneembare accu
 • Fietsmoto

  5 out of 5

  De beste elektrische scooter op de markt

Write a customer review

Add a review

TOP