3.599,00
of 154,60 /mnd*
Let op, geld lenen kost ook geld.
* Berekening: Totaalkost van 3.599,00 JKP 2.99%, afbetaling op 24 maanden. Slechts 111,39 in interesten betaald voor deze lening. Onder voorbehoud van aanpassingen en fouten.
* Lening op afbetaling: 3599 €. JKP : 2.99%. Vaste jaarlijkse debetrente : 2.94%. 24 maandelijkse aflossingen van 154,60 €. Totaal te betalen bedrag: 3710.38905 €. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door AlphaCredit NV, Ravensteinstraat 60/15, B-1000 Brussel, kredietgever, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: UNITED WHEELERS INTERNATIONAL, concessiehouder, BRUGSESTEENWEG, 109 B-8450 BREDENE BTW 479872163. Uw UNITED WHEELERS INTERNATIONAL dealer treedt op als kredietbemiddelaar.

Informatie

GEBOUWD VOOR SNELHEID

De NGT heeft drie unieke rijmodi (SPORT, DYNAMISCH, en ECO). We hebben een scooter gemaakt die sneller is en je verder brengt in jouw stad.

EEN SNELLERE SCOOTER

Cruise door kronkelende straten van jouw stad of rij met gemak over de belangrijkste boulevards. In de SPORT modus is de topsnelheid van de NGT 70 km/u, waardoor reizen in de stad sneller is dan ooit.

 

TWEE TOONAANGEVENDE BATTERIJEN

De NGT is uitgerust met twee krachtige lithium-ion betterijen die op elk moment kunnen worden verwijderd en opgeladen.

 

03DESIGN

ONTWERP DETAILS

DYNAMISCH KLEURDISPLAY
Het nieuwe Smart Dashboard toont verschillende kleuren bij verschillende rijmodi, snelheden en voertuigdiagnoses om u een duidelijk beeld te geven van hoe uw scooter presteert.
DE N HERONTDEKT
De NGT geeft u meer flexibiliteit om met 70 km/u over de boulevards van grote steden te rijden of om naar DYNAMISCH over te stappen voor het tragere stadsverkeer.
EENVOUDIGE DETAILS EN BEDIENING

04TECHNOLOGY

EENVOUDIG TE GEBRUIKEN SMART FUNCTIES

DE CLOUD ECU: EEN EVOLUEREND “SMART” PLATFORM.
De NIU Cloud ECU is geüpgraded naar een v3 telematica controller van de volgende generatie. Het brein van het voertuig monitort, verzamelt en analyseert het voertuiginformatie tientallen keren per minuut. Hiermee kunt u op afstand de voertuigdiagnose en GPS-antidiefstalsysteem volgen. Bovendien kunt u met de OTA-functies draadloos uw scootersoftware upgraden zonder dat u langs een NIU dealer moet gaan.

NIU APP: UW PERSOONLIJKE SMART SCOOTER MANAGER

Met de krachtige datamogelijkheden van de Cloud ECU kunt u live op uw mobiele app 17 verschillende voertuigstatussen bekijken, zoals locatie, rij-geschiedenis, voertuigstatus en stroomstatistieken. U krijgt ook toegang tot het voertuigdiagnostiek, antidiefstal waarschuwingen en de bijbehorende service na aanschaf.

EXTRA TECHNISCHE KENMERKEN
 • EBS REGENERATIEF REMSYSTEEM
  Zet remenergie om in batterijvermogen
 • LED Halo-koplamp
  LED geïntegreerde CCFL Lamp
 • Automatische uitschakelende knipperlichten
  Handsfree knipperlichten
 • Voertuig Locatie
  Vind onmiddelijk uw NIU

05SAFETY

VEILIGHEID VOOR UW SCOOTER

Nadat u uw NIU heeft geregisteerd via onze app, activeert elke beweging van het voertuig de alarmen op de scooter en stuurt u een waarschuwing naar uw telefoon. Met de nauwkeurige GPS-locatie kunt u op elk moment precies zien waar uw scooter is, en dat slechts met één tik.

NIU-VERLICHTING: HELDERDER, VEILIGER, STERKER

Van het iconische halo-licht tot de omsluitende achterverlichting, het volledige led-verlichtingssysteem biedt een breder, veiliger en efficiënter verlichtingsbereik. De 360°verlichting zorgt ervoor dat u ‘s nachts veilig bent.
CBS REMSYSTEEM
Wanneer u in een noodsituatie moet remmen, dan verdeeld het CBS-remsysteem de remkracht tussen de voorste en achterste remschijven, waardoor de remafstand wordt verkort en er veilig wordt geremd bij hoge snelheden.

06QUALITY

GEBOUWD VOOR UW VERTROUWEN

Van de externe plastic mallen tot het interne frame, we investeren in de beste materialen en technologie voor veiligheid en duurzaamheid.
ONTZETTEND WATERDICHT
De belangrijkste elementen van de scooter maken gebruik van waterdichte componenten zoals ook gebruikt wordt in de automotive industrie.Bij regenachtig weer zijn de stuur, signaal en stroomkabels beschermd tegen kortsluiting en met een waaddiepte van 230 mm is de NGT klaar om te rijden in de regen en met sneeuw.

DE KORTINGSPRIJS IS ALTIJD EXCLUSIEF (niet inbegrepen) KLAARMAAKKOSTEN (kostprijs tussen de 50 en 200 euro afhankelijk van merk en type), KOSTEN OMBOUWEN NAAR KLASSE A EN EXCLUSIEF (niet inbegrepen) LEVERINGSKOSTEN AAN HUIS.

Specificaties

Merk

Beoordelingen (0)

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Niu NQI GTS Sport 70 km/uur wit-rood”

TOP