1.899,00
of 81,57 /mnd*
Let op, geld lenen kost ook geld.
Wissen
* Berekening: Totaalkost van 1.899,00 JKP 2.99%, afbetaling op 24 maanden. Slechts 58,77 in interesten betaald voor deze lening. Onder voorbehoud van aanpassingen en fouten.
* Lening op afbetaling: 1899 €. JKP : 2.99%. Vaste jaarlijkse debetrente : 2.94%. 24 maandelijkse aflossingen van 81,57 €. Totaal te betalen bedrag: 1957.77405 €. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door AlphaCredit NV, Ravensteinstraat 60/15, B-1000 Brussel, kredietgever, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: UNITED WHEELERS INTERNATIONAL, concessiehouder, BRUGSESTEENWEG, 109 B-8450 BREDENE BTW 479872163. Uw UNITED WHEELERS INTERNATIONAL dealer treedt op als kredietbemiddelaar.

Informatie

 

Op basis van de evaluatie van 1 miljard gereden kilometers hebben we de configuratie geoptimaliseerd.

Het rijgedrag, de acceleratie en het energieverbruik hebben invloed op het bereik. Daarom hebben we meer dan 1 miljard kilometer geanalyseerd en de elektronische besturingsparameters geoptimaliseerd. De rijgegevens van meer dan 150.000 chauffeurs zijn bij ons gegevensmodel gebruikt en NIU heeft dus de parameters van realistisch dagelijks rijden gedecodeerd en opgenomen in de configuratie van de U-Series.

Bosch Motor

Om de efficiëntie van de motor te vergroten, heeft de R & D-afdeling van NIU een nieuwe magneetmotor ontwikkeld. Elk onderdeel van de elektrische aandrijving van de U-Series is ontworpen met precisie. In het achterhoofd houdend het vermogen en energie-efficiëntie in evenwicht te brengen, ervoor te zorgen dat er voldoende stroom beschikbaar is en vermogensverliezen worden geminimaliseerd.

Exclusief ontwikkelde FOC (Field Oriented Vector Control).

Exclusief ontwikkelde FOC garandeert een soepele rijervaring met een perfecte timing van de motorregeling. In vergelijking met de rechthoekige vibratiecontrole werkt de lineaire versnelling uitstekend over de vectorbesturing. Na het berekenen van een gecompliceerd algoritme, rigoureus werk aan de omvormer en nauwkeurige aanpassing van het stroomverbruik, hebben we een soepele acceleratiesnelheid bij 10% input ≈ 10% output gecreëerd. Het voegt ook veel toe aan de prestaties van de scooter.

EBS (Electronic Brake System) en regeneratief remsysteem.

Elke rem-actie genereert kinetische energie die normaal verloren gaat. Met het EBS en het regeneratieve remsysteem wordt de tijdens het remmen gegenereerde kinetische energie omgezet in elektrische energie en ingevoerd in de lithiumbatterij, waardoor het bereik van de U-Series uiteindelijk toeneemt.

ECU cloud, de slimme kern van de U-Series

Een slimme kern in de U-Series, Cloud ECU fungeert als een privéscooteranalist die u helpt bij het verzamelen, analyseren en verwerken van rijgegevens. Met de cloudverbinding na elke rit optimaliseert gegevensanalyse uw intelligente rijervaring door te leren van uw rijgewoonten.

Nieuwe MEMS 6-assige bewegingssensor

Het antidiefstalalarmbereik is met maar liefst 3 meter gereduceerd dankzij de MEMS 6-assig bewegingssensor. Een gyroscoop meet de versnelling van het voertuig en de GPS de positie, samen leidt dit tot een toename van de nauwkeurigheid van 40%, waardoor u uw scooter tot 3 meter nauwkeurig kunt lokaliseren.

De 6-assige sensor beschermt niet alleen tegen diefstal maar detecteert ook alle bewegingen langs de assen. U krijgt bijvoorbeeld ook een melding wanneer uw scooter omvalt.

BMS – slim batterijbeheersysteem

Als Smart Manager van alle batterijcellen biedt de BMS meer dan alleen de precieze berekening van vermogen, lading en ontlading. Het verwerkt ook gegevens over spanning, stroom, temperatuur en 10 andere veiligheidsmechanismen om ervoor te zorgen dat elk deel van de batterij stabiel en efficiënt is. Onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling bij BMS werkt consequent met lithiumbatterijen die u in staat stellen om beter en veiliger te rijden.

Nieuw keyless start programma

De U-Series maakt gebruik van een nieuw keyless startsysteem. Wanneer je op minder dan 50 meter naar je scooter loopt maakt ze zich klaar en verbindt de afstandsbediening met het centrale controlesysteem. Als u wilt rijden hoeft u alleen maar op de knop te drukken en te beginnen rijden. Zonder een contactslot is het nog praktischer!

U-frame een vloeisterkte van S235 Mpa

Wanneer u voor het eerst de U-Series ziet, zult u onder de indruk zijn van de aanblik van het 38 mm stalen frame. Het Q235-staal heeft uitstekende torsiestijfheid waardoor het een vloeisterkte van 235 MPa heeft. Dit wordt vaak gebruikt bij de constructie van structuren zoals planken, bruggen, enz.

Dagrijverlichting

At NIU, safety is our top priority. The U-Series is equipped with daytime running lights and a 360 degree LED lighting system. Pedestrians and drivers have no problem spotting you when on the road, reducing the likelihood of accidents. The U-Series has an all-new external “Halo” headlamp that is first and foremost designed for safety while also being a bit quirky; letting the U scooter standout for both its form and function.

Nieuw elektrisch motorblok vergrendeling

De nieuwe elektromotorvergrendeling wordt geactiveerd wanneer de U-Series wordt uitgeschakeld, De elektromotor vergrendelt van zodra de scooter abnormaal wordt verplaatst. De motor kan dan niet worden geactiveerd of ingeschakeld. Dit verbetert de veiligheid van de U-Series.

Waarom jij? Ontwerp voor meer

De ontwikkeling gaat door, maar velen van ons nog hebben nog steeds dezelfde traditionele kijk op scooters. NIU voldoet nog steeds aan de internationale normen en is erin geslaagd een toekomstbestendig ontwerp te maken dat steeds aan onze behoeften zal voldoet.

Het originele ontwerp is een basisprincipe van NIU en zal dat altijd zijn. We hebben veel nagedacht over het unieke karakter van de U-Series, of deze voldeden aan de eis van toegankelijkheid en maakten het tegelijkertijd stijlvol. We hopen dat je elke rit leuk vindt.

The “Naked”
U-Series Frame

De U-Series ziet eruit als een eenvoudige bromfiets, maar het is allesbehalve eenvoudig. Het frame wordt een hoofdpersonage van het uiterlijk, de toleranties tussen frame en paneel zijn extreem smal.

Het frame maakt deel uit van het totale ontwerp. Beginnend met het frame en de functie hebben we na veel detailverbeteringen het ontwerp van de U-Series afgerond. De functie bevindt zich op de voorgrond en komt dan alleen in vorm en stijl. Genoeg bruikbare ruimte, genoeg mogelijkheden voor het leven.

Geweldige kleurselectie

Na het bestuderen van de kleurenpsychologie, vielen de kleurkeuzes op kleuren die trendy zijn en vriendelijkheid uitstralen met een vleugje hightech.

Geef je gevarieerde leven een kick

We denken dat het U-Series-platform u eindeloze mogelijkheden biedt.

De aantrekkelijke U-Series biedt veelzijdigheid en entertainment voor uw dagelijks leven. NIU biedt een verscheidenheid aan accessoires die het zelfs nog gevarieerder voor u maken!

Een kunstwerk, maar ook een manier van leven

De eerste vraag die we ons bij het maken van de U-Series hebben gesteld, was: Wat is een praktische elektrische scooter? Hoe kunnen we meer mensen de elektrische NIU-levensstijl laten beleven? Nu wordt de U-Series gepresenteerd – nadat we veel hebben besteed aan ontwerp, prestaties en onderzoek. De kleine, prachtige U-Series biedt u meer comfort in het dagelijks leven.

Betrouwbare partner

De U-Series is meer dan een eenvoudig vervoermiddel, het is uw trouwe partner in het dagelijks leven. Laat de U-Series veel voordelen brengen in je leven.

De verkoopprijs site onder voorbehoud fouten of prijsstijgingen bij de groothandels. De prijs op de site is altijd exclusief de klaarmaak kosten, leveringskosten en eventuele montage kosten van accessoires.

Specificaties

Merk

Stijl Type

,

Kleur

, , ,

Motor Type

Batterij Oplaadtijd

Batterij Oplaadmethode

,

Batterij Garantie

Batterij Gewicht

Batterij Vermogen

Vering Voor

Vering Achter

App

,

App functies

,

Batterij Merk

Verlichting

Klasse

,

15% Belastingvermindering voor elektrische tweewielers

15% Belastingvermindering voor elektrische tweewielers

Voor elektrische scooter en elektrische motorfietsen (vanaf 125cc klasse) bedraagt de premie 15% van het aankoopbedrag met maximum 3.010 euro.

Meer info over de belastingvermindering

Extra Voordelen - Scooters

Extra Voordelen - Scooters

Zowel bij het aankopen van een nieuwe elektrische scooter als een benzine scooter krijg je mooie extra’s.

Minimum Voordeel van €90,-

Meer info en voorwaarden

 • 1 jaar pechbijstand (t.w.v. €65,-)
 • Extra slot (t.w.v. 25,-)
 • 2 jaar garantie
 • Top Service!

Beoordelingen (0)

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Niu UQI-serie”

TOP