O2FEEL PEPS FOLD UP 3.1

Elektrische fietsen Utility

Kiest u voor draagbaar, compact en plaatsbesparend? Of eerder voor het vervoer van zware en grote ladingen? De elektrische Utility-fietsen werden speciaal ontwikkeld als ideaal transportmiddel om u te begeleiden op al uw avonturen, kortom, om uw leven te vereenvoudigen! Dit gamma bestaat uit enkele functionele, praktische en mooie modellen, zowel plooifietsen als bakfietsen, die uw levenskwaliteit zullen verbeteren. Er werd aan alles gedacht om uw verplaatsingen te vereenvoudigen en uw dagelijks leven te transformeren. Dit gamma werd speciaal ontwikkeld om overal mee naartoe te gaan, op elk moment.

Share:

2.199,002.449,00
of 94,46 /mnd*
Let op, geld lenen kost ook geld.
Wissen
* Berekening: Totaalkost van 2.199,00 JKP 2.99%, afbetaling op 24 maanden. Slechts 68,06 in interesten betaald voor deze lening. Onder voorbehoud van aanpassingen en fouten.
* Lening op afbetaling: 2199 €. JKP : 2.99%. Vaste jaarlijkse debetrente : 2.94%. 24 maandelijkse aflossingen van 94,46 €. Totaal te betalen bedrag: 2267.05905 €. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door AlphaCredit NV, Ravensteinstraat 60/15, B-1000 Brussel, kredietgever, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: UNITED WHEELERS INTERNATIONAL, concessiehouder, BRUGSESTEENWEG, 109 B-8450 BREDENE BTW 479872163. Uw UNITED WHEELERS INTERNATIONAL dealer treedt op als kredietbemiddelaar.

Informatie

Fold

Compact

Onze modellen zijn ontworpen voor gebruikers die hun fiets willen opvouwen en zo klein mogelijk opbergen, op het werk of thuis, of deze gemakkelijk willen vervoeren.

ELEKTRISCHE VOUWFIETS UTILITY FOLD

Alle vouwfietsen van O2Feel zijn compact, wendbaar en elegant: het ideale vervoersmiddel om door de stad te rijden en uw dagelijks leven te vergemakkelijken! Ontvouw onze modellen in een ogenblik en klap ze snel weer in. Zo kan u uw fiets steeds gemakkelijk opbergen in uw woning of op het openbaar vervoer. Een elektrische vouwfiets is ideaal om naar het werk te gaan of op vakantie te vertrekken, aangezien u over de nodige elektrische ondersteuning beschikt om over de boulevards te rijden.

Kiezen voor de PEPS FOLD UP is kiezen voor de centrale motor Shimano E5000, voor progressief en zacht rijplezier. De motor genereert een natuurlijk trapgevoel, in combinatie met een Nexus-schakelaar met 7 versnellingen voor een soepele rijervaring. De PEPS FOLD UP kan worden samengevouwen in enkele seconden tijd. Bovendien is hij zeer efficiënt en uiterst stil.

Frame

Gemaakt van aluminium 6061

Uw Peps Fold Up is zeer licht dankzij het frame in aluminium 6061. Bovendien beschikt het frame over een lage instap, waardoor u eenvoudig op uw fiets kunt stappen en uw voeten plat op de grond kunt zetten bij stilstand. Om het opbergen te vereenvoudigen, beschikt de fiets over twee vouwmechanismes: het ene aan de basis van de stuurpen en het andere in het midden van het frame. Dankzij een plooihendel met veiligheidspal kan u de fiets makkelijk vergrendelen, zonder gereedschap en in minder dan 2 seconden. Bovendien kunnen de pedalen worden ingeklapt. Van zodra de Peps Fold Up is opgevouwen, steunt hij op de dubbele centrale steunpoot.

Motor

Shimano STEPS E5000

In het design van de vouwfiets Peps Fold Up 3.1 werd ook een kleine, doch krachtige centrale motor geïntegreerd. De centrale motor aan de trapas Shimano Steps E5000 levert een uiterst stil koppel van 40 Nm. Op die manier geniet u van een progressieve, maar constante, ondersteuning tijdens het fietsen. De elektrische ondersteuning is gekoppeld aan een trapsensor om u te ondersteunen tijdens uw versnellingen en het ondersteuningsniveau aan te passen in real time.

Batterij

PowerPack 400 / PowerPack 600

De batterij PowerPack werd volledig ontwikkeld en ontworpen door onze ingenieurs en bestaat uit cellen van het formaat 21700 die ook worden gebruikt in de automobielsector. De batterij heeft een indrukwekkend rijbereik tot wel 220 km. Ze is licht en beschikbaar in 2 verschillende vermogens: de PowerPack 400 (374 Wh met een rijbereik tot 100 km*) en de PowerPack 600 (576Wh met een rijbereik tot 220 km*). *afhankelijk van het geselecteerde ondersteuningsniveau.

Teller

LCD Shimano SCE5000

Het zijdelingse lcd-touchscreen van Shimano SCE5000 werd bevestigd op het stuur van de Peps Fold Up 3.1, zodat u het volledige systeem van uw fiets en de verschillende instellingen kan aanpassen aan uw voorkeuren: neem de controle in handen en beheer het vermogen van de elektrische ondersteuning. Het lcd-display zit binnen handbereik aan het stuur en biedt een optimale veiligheid en gemoedsrust: u moet het display niet langer verwijderen van zodra u stilstaat. Dankzij de verschillende functies kan u kiezen uit drie ondersteuningsniveaus, krijgt u informatie over uw snelheid en de afgelegde afstand en kan u uw verlichting beheren.

Derailleur

Shimano Nexus 7 versnellingen

De Peps Fold Up 3.1 werd uitgerust met de derailleur Shimano Nexus met 7 versnellingen om uw dagelijkse ritten te vereenvoudigen. Deze vouwfiets is uiterst decreet van zodra hij is ingeklapt. Het systeem met de naaf met versnellingen voldoet aan alle verwachtingen van een vouwfiets, dankzij de ketting die steeds wordt opgespannen, zelfs wanneer de fiets is ingeklapt. De fiets beschikt niet over een hinderlijke en vuile derailleur, waardoor hij makkelijk kan worden opgeborgen of getransporteerd. Tot slot is het ook mogelijk om van versnelling veranderen bij stilstand, zodat u snel opnieuw kunt vertrekken na een korte stop of aan een verkeerslicht.

Bagagedrager

Uitgerust met een bevestigingssysteem MIK

Om uw leven te vereenvoudigen, hebben we de bagagedrager van onze vouwfiets uitgerust met een MIK-bevestigingssysteem dat is geschikt voor alle soorten bagage, tot 2 kg. Klik uw tas, mandje of kinderzitje vast of los in enkele seconden. Het MIK-bevestigingssysteem werkt met een sleutel om uw bagage veilig te stellen tijdens de rit of bij een korte stop.

Banden

SCHWALBE BIG APPLE K-Guard

De Peps Fold Up is uitgerust met kleine wielen (20 inch) en is extreem wendbaar, zodat u op een eenvoudige manier over de fietspaden in de stad kunt rijden. De banden van het type Schwalbe Big Apple K-Guard 20×2,15 met bescherming tegen lekke banden zijn stabiel en comfortabel en beschikken over reflecterende stroken, zodat u in alle veiligheid en met de grootste gemoedsrust kunt rijden met de fiets.

 5178

Datasheet

Lifestyle : UTILITY : de praktische fiets
Categorie : Fold – een vouwbare en compacte fiets
Beschikbare Kleuren : Boreal Blue | Beige White
Motor : Centraal: Shimano E5000 soepel en progressief – 40NM
Batterij : PowerPack 400 of 600
Lader : 2A
Teller : Shimano SCE5000 LCD centrale display – 11 functies
Frame : Aluminium 6061 met lage instap
Vork : Stevig, framekleur
Stuur : Promax HB-M301
Stuurpen : FOHO Opvouwbaar en verstelbaar
Zadelpen : Satori solo met vering et verstelbaar
Zadel : ZADEL Royal Gipsy extra breed en comfortabel met gel
Handgrepen : Grip Selle Royal ergonomisch Soft Touch kunstleder
Handgreep : Draaiende handgreep Shimano NEXUS 7 versnellingen REVO SHIFTER
Derailleur : Shimano NEXUS 7 versnellingen – stilstaand schakelen mogelijk
Naaf : Nexus: naaf met geïntegreerde versnellingen
Remmen : Tektro V-brake
Banden : Schwalbe BIG APPLE K GUARD 20×2,15 lekvrij met reflecterende strepen
Velgen : Alexrims DM18 dubbele wand
Tandwiel/Plaat : Shimano SM-CRE50 44 tanden
Transmissie : KMC Z1 eHX Narrow antiroest
Pedaal : Vouwpedalen VP-F55 in kunststof met reflectoren
Koplamp : AXA Compact Line 20 Lux
Achterlicht : Spanninga PIXEO
Bagagedrager : Compatibel met MIK HD accessoires en babyzitje met geïntegreerd achterlicht
Spatbord : Metaal, kleur en afwerking identiek aan het frame
Steun : Centraal dubbele
Garantie : Frame 5 jaar – Elektrische en mechanische onderdelen 2 jaar / batterij 3 jaar
Collectie : 2021

Specificaties

Merk

Motor Merk

Motor Vermogen

Motor locatie

Motor Model

Batterij Vermogen

,

Kleur

,

Extra Voordelen - Elektrische Fietsen

Extra Voordelen - Elektrische Fietsen

Bij het aankopen van een nieuwe collectie elektrische fiets krijg je redelijk wat extra voordelen.

Minimum Voordeel van €175,-

Meer info en voorwaarden

 • 1 jaar pechbijstand (t.w.v. €65,-) (op Mash en Hyosung)
 • Extra insteekslot (t.w.v. 35,-)
 • 1ste onderhoud gratis (t.w.v. €50 à 75,-)
 • 2 jaar garantie
 • Top Service!

Beoordelingen (0)

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “O2FEEL PEPS FOLD UP 3.1”

TOP