- 6%

Venturelli B-Bullet – Pedelec 45 km/u

Fietsen met Venturelli in de stad was nog nooit zo makkelijk.

STERKER NOG, MET EENE-BIKE VAN VENTURELLI VERDWIJNEN ALLE GRENZEN EN ERVAAR JE ULTIEME VRIJHEID.

Indien er een bepaald kleur of kaderhoogte niet op voorraad is via onze webshop, gelieve een mail te sturen om de korte leverdatum te kennen.

Share:

3.399,00 3.599,00
of 146,01 /mnd*
Let op, geld lenen kost ook geld.
Wissen
* Berekening: Totaalkost van 3.399,00 JKP 2.99%, afbetaling op 24 maanden. Slechts 105,20 in interesten betaald voor deze lening. Onder voorbehoud van aanpassingen en fouten.
* Lening op afbetaling: 3399 €. JKP : 2.99%. Vaste jaarlijkse debetrente : 2.94%. 24 maandelijkse aflossingen van 146,01 €. Totaal te betalen bedrag: 3504.19905 €. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door AlphaCredit NV, Ravensteinstraat 60/15, B-1000 Brussel, kredietgever, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: UNITED WHEELERS INTERNATIONAL, concessiehouder, BRUGSESTEENWEG, 109 B-8450 BREDENE BTW 479872163. Uw UNITED WHEELERS INTERNATIONAL dealer treedt op als kredietbemiddelaar.

Informatie

IN PRIJS VERLAAGD IN 2020 : € 3.399

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Frame: ALUMINIUM

Achterlicht: TRELOCK OP BATTERIJ

Banden: SCHWALBE ENERGIZER PLUS

Handvatten: ERGO

Remmen: MAGURA SCHIJFREM

Spatborden: SKS

Stuurbocht: ALU

Stuurpen: VAST

Velgen: DUBBELKAMER

Display: INTUVIA

Versnelling achter: SHIMANO DEORE XT

Voorlicht: AXA BLUELINE 50 OP BATTERIJ

Vork: VEREND

Zadel: ROYAL ARIEL GEL

Performance Line Speed (45 km/h) 350WATT 63NM

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Snel en dynamisch

De variant Performance Line Speed ondersteunt je tot 45 km/h en het nauwkeurig uitgebalanceerde systeem maakt een hoog vermogen en een sportieve rijstijl mogelijk. De krachtige en dynamische drive unit voor forenzen.

 • Sportieve dynamische ondersteuning tot 63 Nm zorgt voor meer power bij het wegrijden en krachtig rijgedrag in elke situatie.
 • De drive unit levert sterke ondersteuning bij een lage trapfrequentie, bijvoorbeeld voor meer power wanneer je wegrijdt op een berg.

Max. draaimoment

Sportieve dynamische ondersteuning tot 63 Nm zorgt voor meer power bij het wegrijden en krachtig rijgedrag in elke situatie.

 

Max. aandrijving

De drive unit levert sterke ondersteuning bij een lage trapfrequentie, bijvoorbeeld voor meer power wanneer u wegrijdt op een berg.

 

Drive Unit

Ondersteunt tot maximaal 45 km/h.

 

 

 

Het krachtige aandrijvingssysteem

Power op het juiste moment: met de Bosch Performance Line beleef je het ultieme rijplezier. De boordcomputers Nyon en Intuvia combineren overzicht met gebruiksvriendelijkheid. Met de PowerTube 500 biedt Bosch een optimaal in het fietsframe te integreren accu, die horizontaal of verticaal kan worden gemonteerd. Zo worden perfect op elkaar afgestemde componenten samengevoegd tot een systeem van buitengewone klasse.

 

Venturelli : Belgian Quality & Comfort

90 jaar ervaring is niet niets!

Venturelli produceert zijn fietsen in Hooglede, made in Belgium dus!

KNOWHOW IN EIGEN HUIS: Bonaventure BVBA heeft het grote voordeel dat we jarenlang onze frames in eigen huis met eigen handen of machines produceerden. Door die uitzonderlijke knowhow laat het ons toe de perfecte geometrie gecombineerd met een zeer comfortabele zitpositie op eender welk type fiets hetzij stads-of elektrische, sport & fitness fietsen te creëren. Het rijgedrag van onze fietsen is dus van een uitzonderlijk hoog niveau. Alvorens massa productie, ondergaat ieder type frame een technische kwaliteitscontrole conform de Europese norm. Alle afmetingen worden nog eens nauwkeurig vergeleken met de originele Autocad tekeningen.

DE LAKKERIJ: Een team dat instaat voor het design, ontwerp en matchen van decors en kleuren, staat in nauw contact met de lakkerij die de frames met de betere producten en kennis lakt en afwerkt.

MET PASSIE BOUWEN WIJ HIER UW DROOMFIETS: Er wordt zeer selectief gewerkt enkel gekeurde onderdelen die met verve kwaliteitstesten hebben doorstaan komen in aanmerking. Onze geschoolde technici hebben één voor één hun eigen specialiteit uitgebouwd. Ze monteren dan ook uw tweewieler met groot enthousiasme en nodige passie af tot uw droomfiets.

Een gekende gezegde in de fietswereld is: “Eens een Venturelli… altijd een Venturelli” , “Wie echt vergelijkt kiest voor Venturelli!”

 

Voorwaarden en garantie:

Wij behouden ons het recht om uitvoeringen en prijzen van onze fietsen ten allen tijde zonder voorafgaand bericht te wijzigen.

Garantie: Venturelli geeft u bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frameset. Op elektrische componenten o.a. motor, sensor, batterij, display, controller geldt 2 jaar garantie. Op andere componenten worden de fabrieksvoorwaarden in acht genomen. Is enkel en alleen geldig op vertoon van de aankoopfactuur van de eerste ingebruikname. Onder voorbehoud van drukfouten of typfouten. Foto’s en informatie zijn informatief en niet bindend. Datum opmaak 01-01-2020

Specificaties

Merk

Fiets Type

Geslacht

Motor Merk

Motor Model

Motor Vermogen

,

Motor locatie

Motor Type

Framemaat

,

Versnellingen

Versnelling Type

Versnellingen Model

Kleur

,

Rem systeem

Banden

SCHWALBE ENERGIZER PLUS

Achterlicht

TRELOCK OP BATTERIJ

Voorlicht

AXA BLUELINE 50 OP BATTERIJ

Zadel

ROYAL ARIEL GEL

Extra Voordelen - Elektrische Fietsen

Extra Voordelen - Elektrische Fietsen

Bij het aankopen van een nieuwe collectie elektrische fiets krijg je redelijk wat extra voordelen.

Minimum Voordeel van €175,-

Meer info en voorwaarden

 • 1 jaar pechbijstand (t.w.v. €65,-) (op Mash en Hyosung)
 • Extra insteekslot (t.w.v. 35,-)
 • 1ste onderhoud gratis (t.w.v. €50 à 75,-)
 • 2 jaar garantie
 • Top Service!

Beoordelingen (0)

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Venturelli B-Bullet – Pedelec 45 km/u”

TOP