Venturelli B-Ultra met Cobi Display – Heren

Fietsen met Venturelli in de stad was nog nooit zo makkelijk.

STERKER NOG, MET EENE-BIKE VAN VENTURELLI VERDWIJNEN ALLE GRENZEN EN ERVAAR JE ULTIEME VRIJHEID.

Indien er een bepaald kleur of kaderhoogte niet op voorraad is via onze webshop, gelieve een mail te sturen om de korte leverdatum te kennen.

Share:

3.299,00
of 141,71 /mnd*
Let op, geld lenen kost ook geld.

Beschikbaar via nabestelling

* Berekening: Totaalkost van 3.299,00 JKP 2.99%, afbetaling op 24 maanden. Slechts 102,10 in interesten betaald voor deze lening. Onder voorbehoud van aanpassingen en fouten.
* Lening op afbetaling: 3299 €. JKP : 2.99%. Vaste jaarlijkse debetrente : 2.94%. 24 maandelijkse aflossingen van 141,71 €. Totaal te betalen bedrag: 3401.10405 €. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door AlphaCredit NV, Ravensteinstraat 60/15, B-1000 Brussel, kredietgever, BTW BE 0445.781.316, RPR Brussel. Adverteerder: UNITED WHEELERS INTERNATIONAL, concessiehouder, BRUGSESTEENWEG, 109 B-8450 BREDENE BTW 479872163. Uw UNITED WHEELERS INTERNATIONAL dealer treedt op als kredietbemiddelaar.

Informatie

Frame: ALUMINIUM

Achterlicht: AXA BLUELINE

Banden: SCHAWALBE BIG APPLE 50-622

Handvatten: ERGO

Remmen: MAGURA HS11 HYDRAULISCHE VELGREMMEN

Slot: AXA SOLID PLUS

Spaken: INOX 18/8

Spatborden: SKS

Stuurbocht: ALU

Stuurpen: REGELBAAR

Velgen: DUBBEL KAMER

Display: COBI

Versnelling achter: NEXUS 5 SPEED

Voorlicht: AXA BLUELINE 35

Vork: VEREND

Zadel: SELLE ROYAL RIO PLUS

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Voor het avontuur van alledag
ACTIVE LINE PLUS

Gewoon nieuwe dingen beleven: de Active Line Plus geeft vaart aan je dagelijkse leven, laat je de stad ontdekken en breidt je actieradius uit voor spontane uitstapjes. De stille, kleine, maar niettemin krachtige drive unit biedt duidelijk extra rijplezier. Het lichte en compacte systeem is perfect in het frame van je eBike geïntegreerd. Geen storende bijgeluiden, nauwelijks waarneembare trapweerstand boven 25 km/u – zo eenvoudig is beleven en ontdekken.

Extra mogelijkheden

In de stad of daarbuiten – altijd een stap vóór: de Active Line Plus geeft vaart aan het dagelijks leven en breidt de actieradius uit voor uitstapjes in de omgeving. De stille, kleine en toch krachtige drive unit biedt duidelijk extra rijplezier – met een nauwelijks waarneembare trapweerstand boven 25 km/u.  De PowerTube 500 zorgt voor voldoende energie, om vol vertrouwen en ontspannen te kunnen genieten van stadsritten en spontane uitstapjes.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Slim verbonden – met COBI.Bike
Verbind je fiets met de digitale wereld
De intelligente smartphonecockpit

Het COBI.Bike-systeem maakt van je eBike een volledig verbonden smartbike: bedien je apps veilig met je duim vanaf het stuur – of het nu gaat om navigatie, fitnesstracking, muziek streamen of bellen met een Bluetooth-hoofdtelefoon. Regelmatige software-updates en nieuwe functies houden het systeem altijd up-to-date, bijvoorbeeld als je overstapt op een nieuwe smartphone. Met Bosch en COBI.Bike beleef je fietsen in een nieuwe dimensie.

Supereenvoudige montage

COBI.Bike voor eBikes kan gewoon op de voet van de boordcomputer worden bevestigd. Als je dat wilt, kun je het systeem altijd weer vervangen door de boordcomputer Intuvia of Nyon. Je bedient je eBike zoals je gewend bent met de bestaande bedieningseenheid van Bosch

Altijd alles in één oogopslag

Het dashboard met zijn minimalistische design toont je alle belangrijke informatie tijdens het fietsen – helder en overzichtelijk: snelheid, afstand, hoogte, weer of fitness- en prestatiegegevens. Aan de dynamische vermogensbalk kun je zien hoeveel vermogen je op dat moment levert.

Bike en smartphone perfect verbonden

COBI.Bike is de perfecte samensmelting van smartphone en bike. Dankzij de slimme connectivity blijf je ook tijdens het fietsen met je digitale leven en je vrienden verbonden: je hebt je muziek en je contactpersonen onderweg bij je, je kunt je fitness volgen, routes delen of je betrouwbaar laten navigeren, Updates en nieuwe functies houden het veelvoudig bekroonde systeem altijd up-to-date – voor nog meer plezier, comfort en veiligheid op de fiets en in de digitale wereld.

 

 

Venturelli : Belgian Quality & Comfort

90 jaar ervaring is niet niets!

Venturelli produceert zijn fietsen in Hooglede, made in Belgium dus!

KNOWHOW IN EIGEN HUIS: Bonaventure BVBA heeft het grote voordeel dat we jarenlang onze frames in eigen huis met eigen handen of machines produceerden. Door die uitzonderlijke knowhow laat het ons toe de perfecte geometrie gecombineerd met een zeer comfortabele zitpositie op eender welk type fiets hetzij stads-of elektrische, sport & fitness fietsen te creëren. Het rijgedrag van onze fietsen is dus van een uitzonderlijk hoog niveau. Alvorens massa productie, ondergaat ieder type frame een technische kwaliteitscontrole conform de Europese norm. Alle afmetingen worden nog eens nauwkeurig vergeleken met de originele Autocad tekeningen.

DE LAKKERIJ: Een team dat instaat voor het design, ontwerp en matchen van decors en kleuren, staat in nauw contact met de lakkerij die de frames met de betere producten en kennis lakt en afwerkt.

MET PASSIE BOUWEN WIJ HIER UW DROOMFIETS: Er wordt zeer selectief gewerkt enkel gekeurde onderdelen die met verve kwaliteitstesten hebben doorstaan komen in aanmerking. Onze geschoolde technici hebben één voor één hun eigen specialiteit uitgebouwd. Ze monteren dan ook uw tweewieler met groot enthousiasme en nodige passie af tot uw droomfiets.

Een gekende gezegde in de fietswereld is: “Eens een Venturelli… altijd een Venturelli” , “Wie echt vergelijkt kiest voor Venturelli!”

 

Voorwaarden en garantie:

Wij behouden ons het recht om uitvoeringen en prijzen van onze fietsen ten allen tijde zonder voorafgaand bericht te wijzigen.

Garantie: Venturelli geeft u bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frameset. Op elektrische componenten o.a. motor, sensor, batterij, display, controller geldt 2 jaar garantie. Op andere componenten worden de fabrieksvoorwaarden in acht genomen. Is enkel en alleen geldig op vertoon van de aankoopfactuur van de eerste ingebruikname. Onder voorbehoud van drukfouten of typfouten. Foto’s en informatie zijn informatief en niet bindend. Datum opmaak 01-01-2020

Specificaties

Merk

Frame Model

Geslacht

Motor Merk

Motor locatie

Motor Model

Motor Vermogen

,

Kleur

Batterij Vermogen

Framemaat

Extra Voordelen - Elektrische Fietsen

Extra Voordelen - Elektrische Fietsen

Bij het aankopen van een nieuwe collectie elektrische fiets krijg je redelijk wat extra voordelen.

Minimum Voordeel van €175,-

Meer info en voorwaarden

 • 1 jaar pechbijstand (t.w.v. €65,-) (op Mash en Hyosung)
 • Extra insteekslot (t.w.v. 35,-)
 • 1ste onderhoud gratis (t.w.v. €50 à 75,-)
 • 2 jaar garantie
 • Top Service!

Beoordelingen (0)

Customer reviews
 • 0
  0 ratings
 • 5 Stars
  0%
  4 Stars
  0%
  3 Stars
  0%
  2 Stars
  0%
  1 Star
  0%
Reviews

There are no reviews yet.

Write a customer review

Be the first to review “Venturelli B-Ultra met Cobi Display – Heren”

TOP