Elektrische fietsen van Venturelli

Over Venturelli

Venturelli is al 90 jaren het vertrouwd fietsenmerk uit Hooglede. Sinds haar oprichting belast deze Belgische fietsenmaker zichzelf met het maken van frames. Deze uitzonderlijke kennis heeft door de jaren heen geresulteerd in verschillende type en modellen fietsen waaronder stadsfietsen, elektrische fietsen, sport-en fitness fietsen.

🇧🇪 Belgische topper

Venturelli is een Belgisch fietsmerk welke sinds haar oprichting de nadruk legt op kwaliteit. De in Hooglede gevestigde onderneming beschikt over een deskundig team van ontwerpers en fietsenmakers die zeer selectief werkt met gekeurde onderdelen. De onderneming stopt veel tijd en energie in het bouwen van tweewielers met groot enthousiasme en de nodige passie.

eens een Venturelli … altijd een Venturelli

Kortom, met een Venturelli fiets is rijplezier gegarandeerd. Wie echt vergelijkt kiest voor Venturelli.

Productie

Alvorens over te gaan tot massaproductie wordt elk frame geïnspecteerd op kwaliteitseisen volgens de Europese normen. Alle afmetingen worden nauwkeurig vergeleken met het originele ontwerp. Vervolgens wordt het frame naar de lakkerij gestuurd. Hier worden de decors en kleuren gematcht, gelakt en afgewerkt conform de wensen van de klant.

Kwaliteit & Garantie

Venturelli geeft garantie van 5 jaar op de frame en twee jaar garantie op elektrische componenten zoals bijvoorbeeld elektrische motor, sensor, batterij, controller en display. Alle fietsen worden met zorg behandeld door gespecialiseerde technici. De uitzonderlijke kennis en ervaring laat toe dat elke fiets met de perfecte geometrie wordt vervaardigd om het rijgenot te verhogen.

Techniek

Voor elk doel is er een Venturelli fiets beschikbaar. De stadsfietsen zijn uitgerust met zeven verschillende versnellingen en voorzien van een boodschappenmand-drager en een bagagedrager aan de achterzijde. Dit model komt een uitvoering voor zowel dames als heren. Voor de sportieve rijders zijn er sportfietsen of speed-pedelecs (fietsen die 45km/u kunnen rijden). De frames zijn uitgevoerd voor rijcomfort voor mannen en vrouwen, voorzien van een midden of lage stang. Er is keuze uit elektrische en niet elektrische fietsen. Elektrische fietsen zijn uitgerust met Shimano, Bosh en andere top onderdelen. Er is keuze uit fietsen met verschillende versnellingen, helemaal afgestemd op de doelstelling van de klant. Vanwege het aluminium frame zijn Venturelli fietsen licht in gewicht.

De fietsen van Venturelli

Hieronder kan je alle Venturelli fietsen bekijken. Je kan deze ook in het echt bekijken in onze winkel te bredene.

Showing 1–9 of 38 results

TOP