Werken bij Fietsmoto

[ux_banner label=”Werken Header” height=”500px” bg=”5534″ bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.2)” bg_pos=”0% 100%”] [text_box text_color=”dark” width=”48″ width__sm=”60″ scale=”91″ padding=”30px 30px 30px 30px” position_x=”95″ position_y=”50″ bg=”rgba(255, 255, 255, 0.86)” depth=”3″]

WERKEN BIJ FIETSMOTO

Fietsmoto is op zoek naar jouw!

Gek op fietsen, scooters, motorfietsen? Ben je een fanatieke liefhebber van tweewielers? Op zoek naar een leuke job? Kijk dan zeker verder op deze pagina en stuur ons vervolgens uw sollicitatie.

[button text=”Vacatures” link=”https://fietsmoto.be/vacatures/”] [button text=”Soliciteer!” style=”outline” link=”#soliciteer”] [/text_box] [/ux_banner] [row] [col span__sm=”12″]

Fietsmoto is snel groeiende, jonge en dynamische onderneming die constant op zoek is naar creatieve en innovatieve manieren om onze klanten en toekomstige klanten van optimale en snelle service te voorzien. De gestadige groei, brengt met zich mee dat wij plaatsingsmogelijkheden  hebben voor enthousiastelingen met een passie voor klantenservice en klantgerichtheid, die samen met ons verder willen groeien.

Ben je dus een gedreven persoonlijkheid die opzoek is naar een carrière in onze branche dan is een kijkje op de vacature pagina de moeite waard.

[/col] [/row] [row label=”Main Content1″] [col span=”6″ span__sm=”12″]

Waarom werken bij Fietsmoto?

Fietsmoto is een jong en dynamisch bedrijf welke zijn oorsprong heeft in 2003 onder de naam Scooterplanet. Sinds 2017 opereert de onderneming vanuit Bredene onder de naam Fietsmoto, na enkele malen door haar enorme groei verschillende transformaties te zijn ondergaan. Dit gegeven kenmerkt een onderneming welke groeiende is en groei mogelijkheden biedt voor haar medewerkers. Met de komst van elektrische scooters en andere elektrische tweewielers is er ook voldoende innovatie en vernieuwing in de tweewielermarkt. Lees meer over ons.

[/col] [col span=”6″ span__sm=”12″]

We zijn bijna constant op zoek naar:

  • Fietsherstellers
  • Bromfietsherstellers
  • Motorfietsherstellers
  • Verkopers

Bekijk onze vacature pagina of stuur ons uw spontane sollicitatie door.

[/col] [/row] [message_box bg_color=”rgb(17, 171, 220)” padding=”17″] [row v_align=”middle” h_align=”center”] [col span=”9″ span__sm=”12″]

Fietsmoto is op zoek naar jouw!

[/col] [col span=”2″ span__sm=”12″ align=”center”] [button text=”Vacatures” color=”white” style=”outline” radius=”99″ link=”https://fietsmoto.be/vacatures/”] [/col] [/row] [/message_box] [gap] [scroll_to title=”Solliciteer” link=”solliciteer” bullet=”false”] [row label=”Soliciteer”] [col span=”6″ span__sm=”12″]

Begin jouw carrière bij Fietsmoto!

Fietsmoto is de tweewieler specialist in Bredene. Onze showroom biedt met meer dan 100 modellen aan scooters en fietsen en een groot assortiment aan accessoires, helmen, motorkledij en diverse onderdelen. Ons assortiment is verkrijgbaar in zowel onze fysieke winkel als op onze webshop. Onze werkplaats is volledig uitgerust voor alle herstel werkzaamheden, beschikt over vakbekwame herstellers en staat voor snelle service.

Onze kracht zit in het aanbieden van kwaliteit tweewielers, excellente klanten service, profesioneel advies aan onze klanten en snelle dienstverlening.

Zijn jouw carrière aspiraties klantgericht en wens je onderdeel te zijn van een jong en dynamisch team en momenteel één van de snelst groeiende zaken in West-Vlaanderen? Bezoek dan onze vacature pagina.

Loop je hier warm van neem dan contact op met ons voor de volgende stap in jouw carriere.

[/col] [col span=”6″ span__sm=”12″]

Solliciteer direct!

    [/col] [/row]

    TOP