Over ons

Welkom bij Fietsmoto - Uw eerste bestemming voor elektrische scooteraccessoires en meer!

Onze reis:
Fietsmoto is opgericht door een groep gepassioneerde mensen met een grote waardering voor elektrische scooters en duurzaam vervoer. Onze reis begon met een eenvoudig idee - om elektrische scooters toegankelijker en leuker te maken voor iedereen. Wij geloven dat elektrische scooters niet alleen een vervoersmiddel zijn, maar een levensstijl, een streven naar duurzaamheid en een belofte van gemak.

Onze missie:
Bij Fietsmoto is het onze missie om u te voorzien van een uitgebreide selectie van elektrische scooter accessoires, om ervoor te zorgen dat uw rit veilig, stijlvol en uitgerust is voor uw unieke behoeften. We zijn toegewijd aan het ondersteunen van de elektrische scooter gemeenschap en het bevorderen van duurzame mobiliteitsoplossingen. Ons doel is om jouw elektrische scooterervaring zo handig, leuk en milieuvriendelijk mogelijk te maken.

Waarom Fietsmoto kiezen:

  • Uitgebreid assortiment: Fietsmoto biedt een breed scala aan elektrische scooter accessoires, van helmen en sloten tot opladers en scooteronderdelen. Je kunt bij ons terecht voor al je scooterbenodigdheden.

  • Kwaliteit en veiligheid: We geven prioriteit aan veiligheid en kwaliteit en zorgen ervoor dat elk product dat we aanbieden voldoet aan de hoogste normen. Jouw veiligheid is onze grootste zorg.

  • Duurzaamheid: Wij geloven in de kracht van elektrische scooters om koolstofuitstoot te verminderen en duurzame stedelijke mobiliteit te bevorderen. Onze producten ondersteunen deze milieuvriendelijke visie.

  • Deskundige ondersteuning: Ons team bestaat uit scooterenthousiastelingen en experts die altijd klaar staan om je te helpen bij het vinden van de juiste accessoires voor je scooter.

  • Klanttevredenheid: Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. We streven naar een naadloze winkelervaring en staan achter de kwaliteit van onze producten.

Word lid van de Fietsmoto-gemeenschap:
Fietsmoto is niet alleen een plek om te winkelen voor elektrische scooter accessoires; het is een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die de waarde van duurzaam vervoer waarderen. We nodigen je uit om ons uitgebreide assortiment te verkennen, met ons in contact te komen op social media en samen met ons elektrische scooters deel te laten uitmaken van het dagelijks leven.

Dank u voor het kiezen van Fietsmoto, waar de wereld van elektrische scooters veiliger, spannender en beter uitgerust voor uw reizen wordt. We kijken ernaar uit om deel uit te maken van jouw elektrische scooteravonturen!

Bedankt voor het langskomen - neem gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Email:tommy.vansteene@gmail.com

Kantooruren: 9AM - 6PM (maandag tot vrijdag)

Veel plezier met winkelen!